Çökmüş zümrütüm
------
Boğazında kalsınaçıkçası görselini gördüğüm gibi dün gene yedim. tavsiye ederim.
Çökmüş zümrütüm
Boğazında kalsınaçıkçası görselini gördüğüm gibi dün gene yedim. tavsiye ederim.
Akın benimdir, benim kalacak.Iyyy bu kudurmuş @serhatt icabına bak rakibinin
Akın benimdir, benim kalacak.
@Angelica ikinizi de oklava işe döve döve öldürür akın ı bırakmaz sizeŞakanın dozu kaçmasın lüffen
Yapar valla@Angelica ikinizi de oklava işe döve döve öldürür akın ı bırakmaz size
Hadi oradan be. Kimselere yar etmem...@Angelica ikinizi de oklava işe döve döve öldürür akın ı bırakmaz size
Yeni yıla kalmamış mıydı? Ayrıca hem bu hemde diğeri 2 dizi fazla olur. Beni diğerinde oyuncu yapma. Bu yeter. Çok sevmiyorum senaryo okumak. Fazla olmasınYENİ SEZON
FAV10 APARTMANI
20 KASIM CUMARTESİ 21.00
2. SEZON FRAGMANI
Dosi : Günaydın. Buyrun bir şey mi oldu ?
Görevli : Hanımefendi Türkiyeden aradığını söyleyen biri var telefonda sizi istiyor.
Dosi heyecanla telefonu eline aldı.
Dosi : Efendim beni istemişsiniz ?
...
@Dosi @Angelica @The_Erinch @xemrexxx @slhttnmtl @Gerekli24 @BARON男爵 @Zeyno @Cervantes @AteşBöceği @Tolstoyevski
Diğeri dediğik Sguid Game mi. O yeni yıldan sonraya kaldı.Yeni yıla kalmamış mıydı? Ayrıca hem bu hemde diğeri 2 dizi fazla olur. Beni diğerinde oyuncu yapma. Bu yeter. Çok sevmiyorum senaryo okumak. Fazla olmasın
Ben zaten bina dışındaydımAdam arada senaryo yazmış... @Dosi Yangından kurtulup,ülkene varmışın bile kız hadi iyisin .
Aynen, ama yinede olmak istemem. Arada bakarım ancaDiğeri dediğik Sguid Game mi. O yeni yıldan sonraya kaldı.
Aynı sen uğursuz kara kedi. Sd
Güvenm binanın dışında olmana bu @Mircan Saye sağı solu biranda tepene kül iner vallaBen zaten bina dışındaydım
------
Aynen, ama yinede olmak istemem. Arada bakarım anca