M TV Fav10 Masterchef - Özel | 3. Bölüm - Yaratıcılık Oyunu | " Cevizli Tavuk " mu " Ceviz Reçeli " mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HANGİ YİYECEK DAHA YARATICI ? (CEVİZ)

• CEVİZLİ TAVUK

Oy: 5 41.7%
  • CEVİZ REÇELİ

Oy: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
1 oy çok az bir oy. 3 gün boyunca anket açıktı, sadece 1 oy avantajı için mi? :A Görüldüğü gibi +1 bu oylamada bir etki değildi.
3 oy gibi iyi bir avaraj olması gerekirdi.
@The_Erinch tebrikler. Reçelin sana ait olduğundan çok emin olmama rağmen rakip takıma oy verdim :A Reçel sevmediğim için ayrıca tavuklu yemek sevdiğim tarzda yemeğe benzediği için. @xemrexxx 'e rağmen objektifliğimden ödün vermedim :A @slhttnmtl
Bir de balkon konuşması yapsaydın. Ss

Tavuğun içine ceviz atmış bu perdelik kumaş kılıklı herif... Yaratıcılık diye yutturmuş 🤣😅🤣😅 @xemrexxx Reçelimle boğdum seni 🍓
------

@Dosi haydi canım saksıyı çalıştır şöyle farklı bir ana yemek buluver, dm den yazıver canım 🤗🤗🤗 @Angelica Çorbacı başı, @Zeyno tatlıcı başı 🤪🤣🤣

Tavuğun içine ceviz atmış bu perdelik kumaş kılıklı herif... Yaratıcılık diye yutturmuş 🤣😅🤣😅 @xemrexxx Reçelimle boğdum seni 🍓
------

@Dosi haydi canım saksıyı çalıştır şöyle farklı bir ana yemek buluver, dm den yazıver canım 🤗🤗🤗 @Angelica Çorbacı başı, @Zeyno tatlıcı başı 🤪🤣🤣

YARINKİ BÖLÜMDE YARIŞACAK MAVİ TAKIM YARIŞMACILARI.
ÇORBA - @Angelica
ANA YEMEK - @Dosi
TATLI - @Zeyno
Ben foto bulup atmada yer almam demiştim ama :A bu sadece 1 kerelikse tamam.

• Harika
Reactions: The_Erinch and STAR