M TV Fav10 Masterchef - Özel | 3. Bölüm - Yaratıcılık Oyunu | " Cevizli Tavuk " mu " Ceviz Reçeli " mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HANGİ YİYECEK DAHA YARATICI ? (CEVİZ)

• CEVİZLİ TAVUK

Oy: 5 41.7%
  • CEVİZ REÇELİ

Oy: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Onu bilmem ama aynen öyle :A :A çizgimi bozamam :A
Gelinim Mutfakta izlemeyen bilemez ama izleyen de mutlaka bilmek zorunda, ilk zamanlar favorilerimdi hatta 4 ay üst üste kalınca çok sevinmiştim ama çekildikleri ve bununla şlgili konuştukları yayın ve o zaman hala aklımda, az üzülmedim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gelinim Mutfakta izlemeyen bilemez ama izleyen de mutlaka bilmek zorunda, ilk zamanlar favorilerimdi hatta 4 ay üst üste kalınca çok sevinmiştim ama çekildikleri ve bununla şlgili konuştukları yayın ve o zaman hala aklımda, az üzülmedim :A
Hatice'nin kaynanasıymış. Baktım şimdi YouTube'da. Annemler izlerdi eskiden. Bende her cuma uğrardım ve finale denk gelirdim :A eski isimlere azıcık hakimim bundan dolayı :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Hatice'nin kaynanasıymış. Baktım şimdi YouTube'da. Annemler izlerdi eskiden. Bende her cuma uğrardım ve finale denk gelirdim :A eski isimlere azıcık hakimim bundan dolayı :A
Evet, ah Hatice'yi çok seviyordum Hüsniye az cazgır da :A Ben kaçırmadan izliyordum valla, az mı kilitlendik ekrana Hatice ve Başak kavga ederken :A

Ondan önce atv'de Karavan diye bir yarışma varmış orada da yer aldığını söylüyordu, onu da hiç kaçırmadan izlerdim ama Hüsniye'yi hatırlamıyorum :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: STAR and Dosi
Evet, ah Hatice'yi çok seviyordum Hüsniye az cazgır da :A Ben kaçırmadan izliyordum valla, az mı kilitlendik ekrana Hatice ve Başak kavga ederken :A

Ondan önce atv'de Karavan diye bir yarışma varmış orada da yer aldığını söylüyordu, onu da hiç kaçırmadan izlerdim ama Hüsniye'yi hatırlamıyorum :A
Beni eski günlere götürdün , aynen ben de Haticeyi tutardım. Ne güzel bölümlerdi hiç o tat kalmamış şimdi. Hüsniye teyzede iyiydi herkese illa bir cevabı vardı. Başak zaten hergün yarın için çalışıp geliyor gibiydi illa bir şeyler çıkarıyordu.
------

Bu arada @Mircan Saye oy verilmeden sonuçlar görünüyor.
Umarım şuan önde olan bizim takımındır :A
Evet biliyorum , sorun olmaz diye düşündüm . 😊

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Evet oylama devam ediyor.
Son 3 gün...
------

FAV10 MASTERCHEF
" TAKIM OYUNU "
PERŞEMBE 21.00

YENİ BÖLÜM FRAGMAN

KAPTANLARIMIZDAN TAKIMLARINDAKİ YARIŞMACILARDAN 3 KİŞİ SEÇMELERİ İSTENECEK. VE SEÇİLEN YARIŞMACILARDAN GÜZEL BIR AKŞAM YEMEĞİ SOFRASI HAZIRLAMALARI İSTENECEK.

1. YARIŞMACI - ÇORBA
2. YARIŞMACI - ANA YEMEK
3. YARIŞMACI - TATLI

YAPACAKLARDIR. HANGİ TAKIMIN MENÜSÜ DAHA ÇOK OY ALIRSA DOKUNULMAZLIK O TAKIMIN OLACAK.

@Dosi @Angelica @Zeyno @AteşBöceği @The_Erinch @xemrexxx @BARON男爵 @Tolstoyevski @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Özgür @Doğan @xdragxx

Son düzenleme:
MasterChef yarışmayı hiçbir zaman izlemedim kuralları bilmiyorum etkisiz elemanım :A :A

• Güldürdün
Reactions: STAR
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: STAR
Yeni Bölüm
FAV10 MASTERCHEF

" TAKIM OYUNU "
PERŞEMBE 21.00

CEVİZ REÇELİ Mİ CEVİZLİ TAVUK MU ?

ANKET SONUÇLARI BELLİ OLDU

ANKET SONUÇLARINA GÖRE ;
5 OY CEVİZLİ TAVUK - @xemrexxx
7 OY CEVİZ REÇELLİ - @The_Erinch

7 OY İLE KIRMIZI TAKIM KAPTANIMIZ @The_Erinch KAZANDI.

BÖYLELİKLE YARIN AKŞAM YAYINLANACAK DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA + 1 OY
KAZANDI.
YANİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA ANKETTE 6 OY ALIRLARSA +1 OY İLE 7 OY ALMIŞ OLACAKLAR.

FAV10 MASTERCHEF - YENİ BÖLÜM
" DOKUNULMAZLIK OYUNU "
PERŞEMBE 21.00

------

@Dosi @Angelica @The_Erinch @xemrexxx @slhttnmtl @Gerekli24 @BARON男爵 @Tolstoyevski @AteşBöceği @Cervantes @xdragxx @EmreCan @Özgür @Doğan

Son düzenleme:
CEVİZ REÇELİ Mİ CEVİZLİ TAVUK MU ?

ANKET SONUÇLARI BELLİ OLDU

ANKET SONUÇLARINA GÖRE ;
5 OY CEVİZLİ TAVUK - @xemrexxx
7 OY CEVİZ REÇELLİ - @The_Erinch

7 OY İLE KIRMIZI TAKIM KAPTANIMIZ @The_Erinch KAZANDI.

BÖYLELİKLE YARIN AKŞAM YAYINLANACAK DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA + 1 OY
KAZANDI.
YANİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA ANKETTE 6 OY ALIRLARSA +1 OY İLE 7 OY ALMIŞ OLACAKLAR.

FAV10 MASTERCHEF - YENİ BÖLÜM
" DOKUNULMAZLIK OYUNU "
PERŞEMBE 21.00

------

@Dosi @Angelica @The_Erinch @xemrexxx @slhttnmtl @Gerekli24 @BARON男爵 @Tolstoyevski @AteşBöceği @Cervantes @xdragxx @EmreCan @Özgür @Doğan
1 oy çok az bir oy. 3 gün boyunca anket açıktı, sadece 1 oy avantajı için mi? :A Görüldüğü gibi +1 bu oylamada bir etki değildi.
3 oy gibi iyi bir avaraj olması gerekirdi.
@The_Erinch tebrikler. Reçelin sana ait olduğundan çok emin olmama rağmen rakip takıma oy verdim :A Reçel sevmediğim için ayrıca tavuklu yemek sevdiğim tarzda yemeğe benzediği için. @xemrexxx 'e rağmen objektifliğimden ödün vermedim :A @slhttnmtl

1 oy çok az bir oy. 3 gün boyunca anket açıktı, sadece 1 oy avantajı için mi? :A Görüldüğü gibi +1 bu oylamada bir etki değildi.
3 oy gibi iyi bir avaraj olması gerekirdi.
@The_Erinch tebrikler. Reçelin sana ait olduğundan çok emin olmama rağmen rakip takıma oy verdim :A Reçel sevmediğim için ayrıca tavuklu yemek sevdiğim tarzda yemeğe benzediği için. @xemrexxx 'e rağmen objektifliğimden ödün vermedim :A @slhttnmtl
Bende 2 veya 3 olarak düşünmüştüm ama kullanılan oylar zaten az bu yüzden 1 oy da karar kıldım.😊