Fox şu an bayram kutluyorBu sezon reytingler o kadar düştü ki bence 7-8 reytingler kanallar için çok güzel duruyor
Fox şu an bayram kutluyorBu sezon reytingler o kadar düştü ki bence 7-8 reytingler kanallar için çok güzel duruyor
Geçen hafta EHHŞ için Masumlar'a rakip olamaz demiştin ama görüldüğü gibi fark yine azalmış öngörüne sağlık tatlım.EHHŞ son yükselişini yaşamış gibi, haftaya düşer tekrardan. Potansiyeli tek sezonluk bir iş gibi geliyor bana…
Masumlar iyi oranlar almış yine, sezonu çok rahat kapatır bu oranlarla.
Hep yasak elma sayesindeGeçen hafta EHHŞ için Masumlar'a rakip olamaz demiştin ama görüldüğü gibi fark yine azalmış öngörüne sağlık tatlım.
Zamanla yükselecek reytingler. Aralık'tan sonra muhtemelen 10-15 arası reyting alan diziler olacak her gün.Bu sezon reytingler o kadar düştü ki bence 7-8 reytingler kanallar için çok güzel duruyor
Neden yasaklar mı geliyoZamanla yükselecek reytingler. Aralık'tan sonra muhtemelen 10-15 arası reyting alan diziler olacak her gün.
Ekim aylarında zaten çok yüksek reytingler gelmiyor çünkü. Senelerdir takip ediyoruz oranları. Aralık - Ocak - Şubat - Mart aylarında en yüksek geliyor reytingler.Neden yasaklar mı geliyo
Orası da var ama eskiden eylül'de bile başlayan yeni ve eski diziler ekimde 10+ alıyordu.Zamanla yükselecek reytingler. Aralık'tan sonra muhtemelen 10-15 arası reyting alan diziler olacak her gün.
Yalnız yine rakipsizGeçen hafta EHHŞ için Masumlar'a rakip olamaz demiştin ama görüldüğü gibi fark yine azalmış öngörüne sağlık tatlım.
Aldıkları oluyordu evet ama yinede 5-6 sene öncesine kıyasla bence genel olarak artık rekabet daha fazla. Haftasonu eskiden yüksek reyting alan dizi yokken şimdi en az 4-5 tane var.Orası da var ama eskiden eylül'de bile başlayan yeni ve eski diziler ekimde 10+ alıyordu.
Evet haklısın ama ben son 2-3 yılı baz alarak yazdım çünkü bu yıllarda çoğu dizi 10+ alıyordu her gün rekabet çok büyüktü aynı günde 2-3 dizi 10 reytinge yaklaşıyordu. Hafta sonu konusunda geçen yıl bir yükseliş yaşandı Gönül Dağı ve Teşkilat sayesinde ve kanallar artık o günlerde iddialı dizileri koymaya başladı yoksa eskiden en düşük bütçeli dizilerini hafta sonu koyuyorlardı ve az reytingler alıyorlardı ama Teşkilatın 12+ alması her şeyi değiştirdi bence.Aldıkları oluyordu evet ama yinede 5-6 sene öncesine kıyasla bence genel olarak artık rekabet daha fazla. Haftasonu eskiden yüksek reyting alan dizi yokken şimdi en az 4-5 tane var.
Yakında yine çoğu dizi 10+ görecektir diye düşünüyorum.Evet haklısın ama ben son 2-3 yılı baz alarak yazdım çünkü bu yıllarda çoğu dizi 10+ alıyordu her gün rekabet çok büyüktü aynı günde 2-3 dizi 10 reytinge yaklaşıyordu. Hafta sonu konusunda geçen yıl bir yükseliş yaşandı Gönül Dağı ve Teşkilat sayesinde ve kanallar artık o günlerde iddialı dizileri koymaya başladı yoksa eskiden en düşük bütçeli dizilerini hafta sonu koyuyorlardı ve az reytingler alıyorlardı ama Teşkilatın 12+ alması her şeyi değiştirdi bence.