Yok EHHŞ kısmına dedim Masumlar için dediğine katılıyorum.Ne mana 😱 masumlar yarıya düştü be ne elemi
Yok EHHŞ kısmına dedim Masumlar için dediğine katılıyorum.Ne mana 😱 masumlar yarıya düştü be ne elemi
Snn cenazenden çıktık yeniYoo değil, senin cenazen var.![]()
Gökçeye aynı karakterleri yazıyorlar kayıp şehirde zirveyi gördü sonrası tekrar, dizisi de düşerYok EHHŞ kısmına dedim Masumlar için dediğine katılıyorum.![]()
Ne benzeri be Oya ve Azra arasındaki tek benzerlik ekonomik durumları.Snn cenazenden çıktık yeniEkli dosyayı görüntüle 110631
------
Gökçeye aynı karakterleri yazıyorlar kayıp şehirde zirveyi gördü sonrası tekrar, dizisi de düşer![]()
Aksine biz senin cenazenden dönüyoruz.Snn cenazenden çıktık yeniEkli dosyayı görüntüle 110631
------
Gökçeye aynı karakterleri yazıyorlar kayıp şehirde zirveyi gördü sonrası tekrar, dizisi de düşer![]()
Ama geldiği zaman bir bahane uydurmak yok tamam mı?Ve mekanın sahibi aynı hızla geri gitti.![]()
Önce devam edeceğiniz netleşsin de.Ama geldiği zaman bir bahane uydurmak yok tamam mı?![]()
AdammmReyting sonuçları eklendi.
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes
İki aydır reytingleri bir adım bile ileri gidemeyen diziyle övünmek mi.
Kudurma nolurİki aydır reytingleri bir adım bile ileri gidemeyen diziyle övünmek mi.![]()
Aynen kudurdum ama sevinçten hele ki Total'deki fark 0.25'e düşünce.Kudurma nolur
------
#EsraErol 5,61 | 3,12 | 4,36
#MügeAnlı 5,08 | 3,04 | 4,95
#DidemArslan 1,62 | 0,60 | 1,19
#GelinimMutfakta 1,42 | 0,53 | 0,99
#FulyaileUmudunOlsun 1,34 | 1,00 | 0,92
#KadirEzildi 1,31 | 0,98 | 1,24
#ZuhalTopalTv8 1,30 | 1,24 | 1,57
#SerapPaközGerçeğinPeşinde 1,27 | 0,59 | 0,88
#ZahideYetişAtv 1,19 | 0,56 | 0,91
#SedaSayanStarTv 0,89 | - | 0,53
Kaynak: Deniz TURAL Twitter