'Sana Söz'ün Yayın Tarihi Belli Oldu! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
lyswzju.

Star TV'nin yeni dizisi 'Sana Söz'ün yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, Senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın'ın kaleme aldığı, başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı dizi cuma akşamları izleyici ile buluşacak.

Sana Söz, ilk bölümüyle cuma 20.00'de Star TV'de başlıyor!

'Aziz' dizisinden önce davranmışlar, 'Aziz' de bu cuma yayına çıksaydı keşke.

Bu dizinin de tutacağını düşünmüyorum nedense...

İki yeni O3 Medya dizisi rakip oldu şaka gibi. :A İyi bari aynı gün başlamıyorlar. :A

Salı ve cuma bu dizinin benzer kitleli rakipleri var ve salı günü Ada Masalı var ve Star, Star'lığını konuşturarak cumaya koymuş. :A Önce Kırmızı Oda'dan Meliha'yı cumaya koymuştu Star, şimdi de Sadi'yi. Kaderi Akrep gibi olmasa bari. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
İki yeni O3 Medya dizisi rakip oldu şaka gibi. :A İyi bari aynı gün başlamıyorlar. :A

Salı ve cuma bu dizinin benzer kitleli rakipleri var ve salı günü Ada Masalı var ve Star, Star'lığını konuşturarak cumaya koymuş. :A Önce Kırmızı Oda'dan Meliha'yı cumaya koymuştu Star, şimdi de Sadi'yi. Kaderi Akrep gibi olmasa bari. :A
Cidden iki aynı yapımın dizileri neden aynı gün? :T: Star'ın her günü boş zaten başka güne koysaymış keşke.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Çok güzel bir gün seçimi olmuş. Zaten genel olarak az reyting alınan bir gün. İyi olmuş. Gelsin gün 1. likleri. + 10 reytingler gelsinn... Hemen cuma olsun.😊

Tabii ki. Gün 1 liği geldiğinde seni etiketleyeceğim. 😊 (İnşallah olur )
Cuma günü boş bir gün olabilir, ama önce Aziz ardından Destan gelecek. Bu hafta ve yeni rakipleri geldikten sonra alacağı reyting en fazla 4 olur. :A

Umarım yanılırım, Nehir Erdoğan ve Atakan Hoşgören için tutmasını isterim bende.

Cuma günü boş bir gün olabilir, ama önce Aziz ardından Destan gelecek. Bu hafta ve yeni rakipleri geldikten sonra alacağı reyting en fazla 4 olur. :A

Umarım yanılırım, Nehir Erdoğan ve Atakan Hoşgören için tutmasını isterim bende.
Hani aşırı deneyimli usta oyuncu Erkan Petekkaya? 😱 😱 😱

Ve yine geçen sezondaki gibi 7 kanalda 7 dizi oldu nedir şu cumanın çektiği. :( O3 Medya'nın iki dizisinin mi yoksa bir ömür süren Delikanlı Sadi hikayesinin ardından Binnur Kaya ve Erkan Petekkaya'nın rakip olmasına mı şaşırsam bilemedim. Benim Hayatım'a göre daha iddialı duruyor ama zirveyi alabileceğini sanmıyorum.

Masumlar'ın boşlukta cirit atması ve KO'nun iki sezondur 6 rakip diziye karşı aslanlar gibi mücadele etmesi.. :A @kerem

Total dizisi diye bağırıyor, 3-4 reyting alırsa tutar diye düşünüyorum :A