2021 Reyting Tahminleri Yarışması - 1. Sezon | Yarı Final

Elendikten sonra umrum dışı oldu, kazananı merak ediyorum onda etiket isterim. :A
Ah geçen seneden tek kişi kaldı, finale kadar ne güzel yarışmıştık. :A

Orada toplu olandan atarım zaten, bir tane neredeyse gelmiş geçmiş tüm üyelerin olduğu vardı, onu bulursam onu kullanırım. Olmadı klasik reyting listesi ama hepsinde sen varsın sonuçta. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
YARI FİNAL İKİNCİ AŞAMA İLK GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU ve PAZAR GÜNÜ TAHMİN LİSTESİ YAYINLANDI!

Genel olarak yarışmacıların yakın puanlar aldığı bu günde @batuhankaralar 91 puanla birinci olarak finale çıkma ihtimalinin çok yüksek olduğunu gösterdi.

Bu arada haftaya sınavlarım başlıyor ve tahminler hiç yoktan 1 saatimi alıyor. Rica etsem final haftasına -kesin bir şey diyemem ama- 15 Kasım'da başlayabilir miyiz? Daha çok yapım da görmüş oluruz.
Şimdi sadece cumartesi ve pazarın toplamından mı yoksa önceki günlerinkiyle birlikte mi toplanıp değerlendirilecek.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Yalnız ben en yüksek 2. Toplam puanı almışım ama finale çıkamamışım. 😁

Neyse finale çıkan arkadaşları tebrik ederim. @phoebebuffay @Özgür bekleyin geliyorum. Final koltuğunda bana yer açın lütfen.😁😆

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Ah geçen seneden tek kişi kaldı, finale kadar ne güzel yarışmıştık. :A

Orada toplu olandan atarım zaten, bir tane neredeyse gelmiş geçmiş tüm üyelerin olduğu vardı, onu bulursam onu kullanırım. Olmadı klasik reyting listesi ama hepsinde sen varsın sonuçta. :A
Benden kurtuluş yok hiçbir zaman. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking