Sen bence havlu atmışsınben de büyük risk aldım
Sen bence havlu atmışsınben de büyük risk aldım
Gündüz kuşağı programlarını bulamamıştım ondan diğerleri gündüzden hazır, bir daha bakıyım bi gündüz kuşağı geldiyse hesaplar atarım.@slhttnmtl sonuçlar ne durum🤔. Merak ettim acaba finalistler kim oldu. 😊
Gündüz kuşağı programlarından herkes tam puan almıyor mu ya? Müge ve Esra dışında hepsi 1 reyting alıyor zaten.Gündüz kuşağı programlarını bulamamıştım ondan diğerleri gündüzden hazır, bir daha bakıyım bi gündüz kuşağı geldiyse hesaplar atarım.
Hayır, hatta yanlış olmasın ama sanırım birinde sen 0.75 fark alarak kurtarmıştın.Gündüz kuşağı programlarından herkes tam puan almıyor mu ya? Müge ve Esra dışında hepsi 1 reyting alıyor zaten.
Diziyle karıştırıyor olmayasın.Hayır, hatta yanlış olmasın ama sanırım birinde sen 0.75 fark alarak kurtarmıştın.
Özellikle program olduğu için şaşırmıştım diye hatırlıyorum.Diziyle karıştırıyor olmayasın.
Bulamadıysan gündüz kuşağı yoksay yapacak bir şey yok ben de bulamadım. Kaldı ki cumartesi tahminlerimiz de belli değil. Geç olmadan yapmak isteyen vardır ben zaten sabaha doğru yolluyorum da yapan vardırÖzellikle program olduğu için şaşırmıştım diye hatırlıyorum.
Hak yemek istemezdim ama olması gereken o, cumartesi tablosu da paylaşayım. Hallediyorum.Bulamadıysan gündüz kuşağı yoksay yapacak bir şey yok ben de bulamadım. Kaldı ki cumartesi tahminlerimiz de belli değil. Geç olmadan yapmak isteyen vardır ben zaten sabaha doğru yolluyorum da yapan vardır
Biliyorum ben de ama yapacak bir şey yok zaten büyük ihtimalle çoğu kişi tam almıştır.Hak yemek istemezdim ama olması gereken o, cumartesi tablosu da paylaşayım. Hallediyorum.
5. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!
Günün birincisi 92 puanla @phoebebuffay olurken A Grubundan finale çıkan isim de 459 puanla yine @phoebebuffay oldu. B Grubundan ise 441 puanla @Özgür finale çıkmaya hak kazandı.
YARIŞMACILARIMIZ:
@BARON男爵
@batuhankaralar
@Emre Ozansoy
@Gerekli24
@Hazem
@Mircan Saye
@Özgür
@phoebebuffay
ESKİ YARIŞMACILARIMIZ ve SEYİRCİLERİMİZ:
@12.Adam
@Alos
@Angelica
@Aserat
@EmreCan
@kerem
@mesmeso
@Doğan
@Dosi
@Yiğitt
@Zeyno
Hayırlısı. Teşekkür ederiz. Zaten sen kendini geçen sene de kanıtlamıştın. Bende seni tebrik ederim buraya kadar gelmek de başarı. 🖐Dün akşam yaşadığım bazı ailevi sorunlardan dolayı tahmin yapmak aklımdan çıktı. Kalan arkadaşlara finalde başarılar diliyorum.
Bana boşa bildirim yollama bence, ben de onu rica etsem nası olur?YARI FİNAL İKİNCİ AŞAMA İLK GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU ve PAZAR GÜNÜ TAHMİN LİSTESİ YAYINLANDI!
Genel olarak yarışmacıların yakın puanlar aldığı bu günde @batuhankaralar 91 puanla birinci olarak finale çıkma ihtimalinin çok yüksek olduğunu gösterdi.
YARIŞMACILARIMIZ:
@BARON男爵
@batuhankaralar
@Emre Ozansoy
@Gerekli24
@Hazem
@Mircan Saye
@Özgür
@phoebebuffay
ESKİ YARIŞMACILARIMIZ ve SEYİRCİLERİMİZ:
@12.Adam
@Alos
@Angelica
@Aserat
@EmreCan
@kerem
@mesmeso
@Doğan
@Dosi
@Yiğitt
@Zeyno
Bu arada haftaya sınavlarım başlıyor ve tahminler hiç yoktan 1 saatimi alıyor. Rica etsem final haftasına -kesin bir şey diyemem ama- 15 Kasım'da başlayabilir miyiz? Daha çok yapım da görmüş oluruz.
İlk etikette demiştim listeden çıkmak istiyorsanız söyleyin diye, güzel olur. Yarına gelmez.Bana boşa bildirim yollama bence, ben de onu rica etsem nası olur?
Elendikten sonra umrum dışı oldu, kazananı merak ediyorum onda etiket isterim.İlk etikette demiştim listeden çıkmak istiyorsanız söyleyin diye, güzel olur. Yarına gelmez.