2021 Reyting Tahminleri Yarışması - 1. Sezon | Yarı Final

Gündüz kuşağı programlarını bulamamıştım ondan diğerleri gündüzden hazır, bir daha bakıyım bi gündüz kuşağı geldiyse hesaplar atarım.
Gündüz kuşağı programlarından herkes tam puan almıyor mu ya? Müge ve Esra dışında hepsi 1 reyting alıyor zaten. :A

Özellikle program olduğu için şaşırmıştım diye hatırlıyorum. :A
Bulamadıysan gündüz kuşağı yoksay yapacak bir şey yok ben de bulamadım. Kaldı ki cumartesi tahminlerimiz de belli değil. Geç olmadan yapmak isteyen vardır ben zaten sabaha doğru yolluyorum da yapan vardır :A

• Beğendim
Reactions: STAR
Bulamadıysan gündüz kuşağı yoksay yapacak bir şey yok ben de bulamadım. Kaldı ki cumartesi tahminlerimiz de belli değil. Geç olmadan yapmak isteyen vardır ben zaten sabaha doğru yolluyorum da yapan vardır :A
Hak yemek istemezdim ama olması gereken o, cumartesi tablosu da paylaşayım. Hallediyorum.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
5. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Günün birincisi 92 puanla @phoebebuffay olurken A Grubundan finale çıkan isim de 459 puanla yine @phoebebuffay oldu. B Grubundan ise 441 puanla @Özgür finale çıkmaya hak kazandı.

@phoebebuffay @Özgür tebrik ediyorum efendim maşallah size :D

Dün akşam yaşadığım bazı ailevi sorunlardan dolayı tahmin yapmak aklımdan çıktı. Kalan arkadaşlara finalde başarılar diliyorum. :bilmem:
Hayırlısı. Teşekkür ederiz. Zaten sen kendini geçen sene de kanıtlamıştın. Bende seni tebrik ederim buraya kadar gelmek de başarı. 🖐

• Beğendim
Reactions: Hazem
YARI FİNAL İKİNCİ AŞAMA İLK GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU ve PAZAR GÜNÜ TAHMİN LİSTESİ YAYINLANDI!

Genel olarak yarışmacıların yakın puanlar aldığı bu günde @batuhankaralar 91 puanla birinci olarak finale çıkma ihtimalinin çok yüksek olduğunu gösterdi.

Bu arada haftaya sınavlarım başlıyor ve tahminler hiç yoktan 1 saatimi alıyor. Rica etsem final haftasına -kesin bir şey diyemem ama- 15 Kasım'da başlayabilir miyiz? Daha çok yapım da görmüş oluruz.

YARI FİNAL İKİNCİ AŞAMA İLK GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU ve PAZAR GÜNÜ TAHMİN LİSTESİ YAYINLANDI!

Genel olarak yarışmacıların yakın puanlar aldığı bu günde @batuhankaralar 91 puanla birinci olarak finale çıkma ihtimalinin çok yüksek olduğunu gösterdi.

Bu arada haftaya sınavlarım başlıyor ve tahminler hiç yoktan 1 saatimi alıyor. Rica etsem final haftasına -kesin bir şey diyemem ama- 15 Kasım'da başlayabilir miyiz? Daha çok yapım da görmüş oluruz.
Bana boşa bildirim yollama bence, ben de onu rica etsem nası olur? :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking