Evet @The_Erinch takımına ilk erkek yarışmacıyı aldı.Bana balkan kültürünü bilen,has bir adam lazım.. O yüzden @BARON男爵 diyorum.
Evet @EmreCan kırmızı takım önlüğünü giyebilirsin 🤗@Çiğdem i de seç böylece bu programı çekersin anca
Ekli dosyayı görüntüle 110478
------
parlakları görmek için ülke ülke internette gezerken inş. yemekleri de öğrenmiştir diyerek @EmreCan diyorum
Eyvallah eyvallah Allah razı olsun Adaş adaşın dostudur diye boşuna dememişlerparlakları görmek için ülke ülke internette gezerken inş. yemekleri de öğrenmiştir diyerek @EmreCan diyorum
bnm takım allahın lütfu @The_Erinch inki allah ın cezası gibi olduVe 5. Yarışmacıda seçildi. Iyi seçim.
@Özgür mavi takıma hoşgeldin🤗
Hadi canım hadi...Çok konuşma adam seççççbnm takım allahın lütfu @The_Erinch inki allah ın cezası gibi oldu
@xdragxx diyeyim bari belki alex i instagramdan takip ede ede güney amerika yemeklerini öğrenmiştirYARIŞMACILAR
@Çiğdem
@Tolstoyevski
@Maskeli Fedai
@xdragxx
@Doğan
@cookies
Evet @xemrexxx kimi seçiyorsun ?
Iyi seçim. Takım güçleniyor.@xdragxx diyeyim bari belki alex i instagramdan takip ede ede güney amerika yemeklerini öğrenmiştir
Ve @Tolstoyevski ... çok iyi seçim. (İşkembe falan...)Şimdi dalak böbrek falan çıkar..... onlardan anlayan biri lazım gel bakalım @Tolstoyevski efendi
bu hafta böyle elenecek @Mircan SayeIyi seçim. Takım güçleniyor.
@xdragxx Kırmızı takıma hoşgeldin 🤗
------
Ve @Tolstoyevski ... çok iyi seçim. (İşkembe falan...)
Evet Mavi takim önlüğünü giyebilirsiniz ?🤗
ayol o bunak evin yolunu bulamaz ne yemeği
Evet @Doğan Kırmızı takım önlüğünü giyebilirsin 🤗@Doğan diyorum kim bilmiyorum ama olsun riski severim
Evet kendisin seçtiği son kişi @Çiğdem oldu.Vallahi börek açarım onu yaparım bunu yaparım diye çok derdi..
Görelim bakalım @Çiğdem i.
Çiğdem diyorum @Mircan Saye
tüm cadolozlar aynı takımda @Çiğdem @Dosi @Zeyno @Dosi keşke @serhatt da olaydı o zaman senin takım tam cennt mahallesi olurdu her gün kavga basitlik skandalVallahi börek açarım onu yaparım bunu yaparım diye çok derdi..
Görelim bakalım @Çiğdem i.
Çiğdem diyorum @Mircan Saye
Benim gibi bir aşçı var grupta değerini bilbnm takım allahın lütfu @The_Erinch inki allah ın cezası gibi oldu