Emre Ozansoy
Moderatör
Yarın ve pazartesi konuda Zümrüt Korfalı gibi gezeceğiz.Yok pazartesiye kadar rahatsınız![]()
Yarın ve pazartesi konuda Zümrüt Korfalı gibi gezeceğiz.Yok pazartesiye kadar rahatsınız![]()
Hadi onların işleri yok ama senin küçük bir işin var.Yarın ve pazartesi konuda Zümrüt Korfalı gibi gezeceğiz.
E yine pazartesi'ye kadar rahatım.Hadi onların işleri yok ama senin küçük bir işin var.![]()
Olmaz öyle şey yarın saat 15.00'e kadar göndermezsem kura çekip belirlerim.E yine pazartesi'ye kadar rahatım.Belki şu an çıkan isimlerden değil de pazartesi gün çıkacak olan isimlerden seçeceğim.
![]()
Kurallarda öyle bir şey yazmıyor.Olmaz öyle şey yarın saat 15.00'e kadar göndermezsem kura çekip belirlerim.![]()
Kendim koydum.Kurallarda öyle bir şey yazmıyor.![]()
Öyle bir şey yapmaya hakkın yok.Kendim koydum.![]()
Öyle yapınca görürsün.Öyle bir şey yapmaya hakkın yok.![]()
İyi o zaman, sonucuna da katlanırsın. 😉Öyle yapınca görürsün.![]()
Bana yansıyan hiçbir sonucu olmaz.İyi o zaman, sonucuna da katlanırsın. 😉
Sen öyle zannet.Bana yansıyan hiçbir sonucu olmaz.![]()
Görelim bakalım.Sen öyle zannet.![]()
Yok zaten o konuda dalga geçtim, bence de mantıklı olanı o.Daha iki kişi belli değil ki yarı finale çıkacak olan. @Emre Ozansoy herkes belli olduktan sonra seçmeli bence çünkü ben seçerken herkes belliydi. Hak geçmesin. @slhttnmtl
En zor gruba düşmesem güzel olacaktı da olan oldu işte6. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!
2. Aşamanın ilk gününde ortaya güzel sonuçlar çıktı. @batuhankaralar tüm yapımlardan tam puan alarak rakiplerine güzel bir fark atıp 117 puanın sahibi ve gün birincisi oldu.
YARIŞMACILARIMIZ: @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @Mircan Saye @Özgür @phoebebuffay @Özgür @Yiğitt
ELENEN YARIŞMACILARIMIZ VE SEYİRCİLERİMİZ: @Alos @Angelica @kerem @mesmeso @Doğan @Dosi @Zeyno
Güçlü rakip görüldüğün için seçildin. Kendinle gurur duymalısın.En zor gruba düşmesem güzel olacaktı da olan oldu işte![]()
A grubunda olmasan yine çıkamıyordun direk yarı finale.En zor gruba düşmesem güzel olacaktı da olan oldu işte![]()