Evet ben de Keklik tek bölümlük olur ve Derya-Süveyda-Rezzan üçlüsü devam eder sanıyordum şaşırdım. Neyse acelemiz yok yavaş yavaş açılsın hikayeler.Süveyda olmayacak bu bölüm anlaşılan.
Evet ben de Keklik tek bölümlük olur ve Derya-Süveyda-Rezzan üçlüsü devam eder sanıyordum şaşırdım. Neyse acelemiz yok yavaş yavaş açılsın hikayeler.Süveyda olmayacak bu bölüm anlaşılan.
Yok ya bana öyle gelmedi. Yani topraklama işi biraz rahatlattığı için tavırları daha sakindi evet ama özellikle ablasını anlatırken normal olduğu söylenemez. Odağının Cafer'den başka yöne kaymasının etkisi olabilir.Bugün yayınlanan bölümde Rezzan bana aşırı normal geldi yani o acayip hareketleri olan deli gibi davranan kız gitmiş yerine aşırı derecede normal biri gelmiş. Sana da öyle gelmedi mi? Bu geçiş sanki biraz hızlı oldu.
Yani demek istediğim o delice tavırları yukarılara bakması, cinlerle ilgili konuşmaları falan, titremeleri hiçbiri yoktu.Yok ya bana öyle gelmedi. Yani topraklama işi biraz rahatlattığı için tavırları daha sakindi evet ama özellikle ablasını anlatırken normal olduğu söylenemez. Odağının Cafer'den başka yöne kaymasının etkisi olabilir.
Ay o değil de Doktor Hanım Rezzan'a "seans bitti" derken Rezzan "bana sus mu demeye çalışıyorsunuz" falan dese harika olurdu. Benim kafa hala geçen haftaki olaylarda kaldı.
Başka şey dilesem olacakmış hakkım boşa gitti. Ama halen lafımın arkasındayım.Perşembe akşamı oldu ama ne özet var ne de bölüm fotoğrafları... Zaten özet diye 2-3 satır şey yazıp 2 tane fotoğrafla haftayı geçiştiriyorlardı ama bu kadarı da sorumsuzluk. İlgiyi en çok hak eden dizi olmasına rağmen hem kanal hem de yapımcı tarafından üvey evlat muamelesi görüyor maalesef.