Emre Ozansoy
Süper Mod.
Yok, 26'da gelmiş.27 fragmanını sarıp sarıp izliyordum bir ara ve o zaman Şükran'ın yeni yeni gelmiş olması lazımdı.Demek daha önceden gelmiş, aklımdayken bir daha 27 fragmanını izleyeyim.
![]()
İlk 7 dakika Miran.
Yok, 26'da gelmiş.27 fragmanını sarıp sarıp izliyordum bir ara ve o zaman Şükran'ın yeni yeni gelmiş olması lazımdı.Demek daha önceden gelmiş, aklımdayken bir daha 27 fragmanını izleyeyim.
![]()
Azize'nin yalanları çünküA2'de tekrarına denk geldim de anneannesine neden bu kadar bağırıyor bu Miran? 😱 Bağırırken de çok tatlı ama.
Kadının yalan borcu var sanki, "yalan söylüyor" diye bağırıyor. 😱
Yeni yeniden kastım daha öncesi gibiydi.Yok, 26'da gelmiş.
İlk 7 dakika Miran.
Ne var fragmanda? 😱 Bende izleyeyim birazdan.Yeni yeniden kastım daha öncesi gibiydi.
Benim tek alakam 27/1 fragmanı![]()
26 yazdı sanırım.![]()
Evet, bağırırken çok tatlı ama.Kontrol ettim annesiyle ilgili gerçekleri öğreniyordu o yüzdendi sanırım![]()
Çok ilgi çekici, heyecanlı güzel bir fragman.Ne var fragmanda? 😱 Bende izleyeyim birazdan.![]()
Sen ve Hercai fragmanlarına böyle demek... Şaşırdım.Çok ilgi çekici, heyecanlı güzel bir fragman.![]()
26'nın son sahnesini izlemelisin nasıl zehir hemdeZehirlemiş Miran'ımı.![]()
Kaliteli diziÇok ilgi çekici, heyecanlı güzel bir fragman.![]()
Hayır hayır o tek sefere mahsus tabii.Sen ve Hercai fragmanlarına böyle demek... Şaşırdım.![]()
Fragmanın son kısmı vıcık.Kaliteli dizi![]()
Gel baştan izlemeye başlayalım.Hayır hayır o tek sefere mahsus tabii.![]()
1. Ve 2.sezonun bölümlerini 2 kere izleyen benGel baştan izlemeye başlayalım.Kaliteli dizilere hasret kaldık.
Ezberlemişsindir artık tüm bölümleri.1. Ve 2.sezonun bölümlerini 2 kere izleyen ben![]()
İşte senin yaşadığın heyecanı ben 1 bölümde 209392939293299393.kere yaşıyordumHayır hayır o tek sefere mahsus tabii.
Fragmanın son kısmı vıcık.![]()