Yerli Diziler | Genel Yorum & Sohbet Konusu 📺

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,363
Puanı
1,060
lkwcx2c.jpg

Yayında olan ya da final yapmış bütün yerli dizilere dair genel sohbet, tavsiye-öneri ve aynı zamanda konusu açılmamış dizilere dair de yorumlarınızı bu konu altından yazabilirsiniz.

Son zamanlarda çok talep geldi. Ve onay alınınca açtım bende :A
O değil de dün gece uyumak üzereyken aklıma nedense birden Şahin ve Çetesi dizisi geldi, bir dönem keyifle izlerdik garip bir diziydi :A İlk defa duymuşsundur sen kesin, ama @12.Adam da kesin izlemiştir :A

@Dosi iyi düşünmüşsün bu bölüm yoktu forumda iyi oldu :D
Bol bol yorum yaparız eski dizilerden.
Eksikliği vardı evet. Eskiden aklımdaydı. Sonra EmreCan ve bir kaç üye ile daha diziler ile alakalı konuşunca açayım dedim.
------

O değil de dün gece uyumak üzereyken aklıma nedense birden Şahin ve Çetesi dizisi geldi, bir dönem keyifle izlerdik garip bir diziydi :A İlk defa duymuşsundur sen kesin, ama @12.Adam da kesin izlemiştir :A

Aynen bunu bilmiyorum :A

Eksikliği vardı evet. Eskiden aklımdaydı. Sonra EmreCan ve bir kaç üye ile daha diziler ile alakalı konuşunca açayım dedim.
------

Şu diziyi biliyor musun peki :A Oha o zamanlar ne güzel bir bölüm 45 dakikaymış, şimdi 4 katı filan :S

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
------

Yaparız tabii bir çok dizi bitiyor yapacak çok dizi oluyor :A
------

Şu diziyi biliyor musun peki :A Oha o zamanlar ne güzel bir bölüm 45 dakikaymış, şimdi 4 katı filan :S

Aranıza giriyorum ama ben biliyorum bu diziyi izlemiştim hatta @denizz19 biliyor oda izlemişti:Abizin kurtlar vadisi de 47dakika falanmıydı neydi demi :D

Biliyorum ama izlemedim :A ozamanlar tr kanallarımız yoktu.
Emrah'ın Unutabilsem dizisinide bilirim ama izlemedim. Bir tek Büyük Yalan ve Aşk ve Mavi dizilerine tek hakimim :A @xemrexxx
------

Aranıza giriyorum ama ben biliyorum bu diziyi izlemiştim hatta @denizz19 biliyor oda izlemişti:Abizin kurtlar vadisi de 47dakika falanmıydı neydi demi :D
Seni etiket edecektim Angelica kesin biliyordur diye :A

Yaparız tabii bir çok dizi bitiyor yapacak çok dizi oluyor :A
------

Emrah'ın Unutabilsem dizisinide bilirim ama izlemedim. Bir tek Büyük Yalan ve Aşk ve Mavi dizilerine tek hakimim :A @xemrexxx
Evet eski diziler 60 dakikaydı ortalama, 2010'lardan sonra nedense süresi artmış :A

Kınalı Kar'ı sevmezdim açıkçası, maruz kalırdım ama şu diziyi severdim özellikle jeneriği vb. :A

@AteşBöceği ve @Zeyno 'ya gün doğdu bu konuyla birlikte :A @Dosi ayrıca @Doğan da müdavinlerden.

------

Seni etiket edecektim Angelica kesin biliyordur diye :A

:AAhh bilmezmiyim ne güzel diziydi yaa Emrahın dizileri izlerdim ben ya bir tek Aşk ve Maviyi izleyemedim tam olarak

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • İlginç
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi