Yayında olan ya da final yapmış bütün yerli dizilere dair genel sohbet, tavsiye-öneri ve aynı zamanda konusu açılmamış dizilere dair de yorumlarınızı bu konu altından yazabilirsiniz.
O değil de dün gece uyumak üzereyken aklıma nedense birden Şahin ve Çetesi dizisi geldi, bir dönem keyifle izlerdik garip bir diziydi İlk defa duymuşsundur sen kesin, ama @12.Adam da kesin izlemiştirSon zamanlarda çok talep geldi. Ve onay alınınca açtım bende
Yok izlemedim.O değil de dün gece uyumak üzereyken aklıma nedense birden Şahin ve Çetesi dizisi geldi, bir dönem keyifle izlerdik garip bir diziydi İlk defa duymuşsundur sen kesin, ama @12.Adam da kesin izlemiştir
Bol bol yorum yaparız eski dizilerden.@Dosi iyi düşünmüşsün bu bölüm yoktu forumda iyi oldu
Aynen bunu bilmiyorumO değil de dün gece uyumak üzereyken aklıma nedense birden Şahin ve Çetesi dizisi geldi, bir dönem keyifle izlerdik garip bir diziydi İlk defa duymuşsundur sen kesin, ama @12.Adam da kesin izlemiştir
Şu diziyi biliyor musun peki Oha o zamanlar ne güzel bir bölüm 45 dakikaymış, şimdi 4 katı filan :SBol bol yorum yaparız eski dizilerden.
Eksikliği vardı evet. Eskiden aklımdaydı. Sonra EmreCan ve bir kaç üye ile daha diziler ile alakalı konuşunca açayım dedim.
------
Aynen bunu bilmiyorum
Bol bol yorum yaparız eski dizilerden.
Eksikliği vardı evet. Eskiden aklımdaydı. Sonra EmreCan ve bir kaç üye ile daha diziler ile alakalı konuşunca açayım dedim.
------
Aynen bunu bilmiyorum
Şu diziyi biliyor musun peki Oha o zamanlar ne güzel bir bölüm 45 dakikaymış, şimdi 4 katı filan :S
Biliyorum ama izlemedim ozamanlar tr kanallarımız yoktu.Şu diziyi biliyor musun peki Oha o zamanlar ne güzel bir bölüm 45 dakikaymış, şimdi 4 katı filan :S
Seni etiket edecektim Angelica kesin biliyordur diyeAranıza giriyorum ama ben biliyorum bu diziyi izlemiştim hatta @denizz19 biliyor oda izlemiştibizin kurtlar vadisi de 47dakika falanmıydı neydi demi
Yaparız tabii bir çok dizi bitiyor yapacak çok dizi oluyor
------
Aranıza giriyorum ama ben biliyorum bu diziyi izlemiştim hatta @denizz19 biliyor oda izlemiştibizin kurtlar vadisi de 47dakika falanmıydı neydi demi
Evet eski diziler 60 dakikaydı ortalama, 2010'lardan sonra nedense süresi artmışBiliyorum ama izlemedim ozamanlar tr kanallarımız yoktu.
Emrah'ın Unutabilsem dizisinide bilirim ama izlemedim. Bir tek Büyük Yalan ve Aşk ve Mavi dizilerine tek hakimim @xemrexxx
Biliyorum ama izlemedim ozamanlar tr kanallarımız yoktu.
Emrah'ın Unutabilsem dizisinide bilirim ama izlemedim. Bir tek Büyük Yalan ve Aşk ve Mavi dizilerine tek hakimim @xemrexxx
------
Seni etiket edecektim Angelica kesin biliyordur diye
Yalnız video bende görünmüyor . Hangi dizi? Adını yaz.Evet eski diziler 60 dakikaydı ortalama, 2010'lardan sonra nedense süresi artmış
Kınalı Kar'ı sevmezdim açıkçası, maruz kalırdım ama şu diziyi severdim özellikle jeneriği vb.
@AteşBöceği ve @Zeyno 'ya gün doğdu bu konuyla birlikte @Dosi ayrıca @Doğan da müdavinlerden.
Evet eski diziler 60 dakikaydı ortalama, 2010'lardan sonra nedense süresi artmış
Kınalı Kar'ı sevmezdim açıkçası, maruz kalırdım ama şu diziyi severdim özellikle jeneriği vb.
@AteşBöceği ve @Zeyno 'ya gün doğdu bu konuyla birlikte @Dosi ayrıca @Doğan da müdavinlerden.
Binbir GeceYalnız video bende görünmüyor . Hangi dizi? Adını yaz.
Büyük Yalan'i izlemişmiydin? Çok iyiydi oAhh bilmezmiyim ne güzel diziydi yaa Emrahın dizileri izlerdim ben ya bir tek Aşk ve Maviyi izleyemedim tam olarak
Bende bunu sevmiyordum ama maruz kalıp izlemiştim baya. Oyuncu kadrosu az, sıkıcı geliyordu banaBinbir Gece
Büyük Yalan'i izlemişmiydin? Çok iyiydi o
Tamer Karadağlı ile Azra Akın'ın başrol olduğu Yağmur Zamanı vardı, o da iyiydiAyy Binbir Gece ah Şehrazatım ne güzel diziydi bee
Bir günde tüm dizileri tüketeceksin bunu da izlemedim ama hafif hakimim konusunaTamer Karadağlı ile Azra Akın'ın başrol olduğu Yağmur Zamanı vardı, o da iyiydi
Nostaljik diziler konusuna çevirdik, günceli de unutmayalım tabiiBir günde tüm dizileri tüketeceksin bunu da izlemedim ama hafif hakimim konusuna