2021 Reyting Tahminleri Yarışması - 1. Sezon | Grup Aşaması

GRUP AŞAMASI SON GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!

54 puanla günün 1.'si Hazem olurken Grup Aşaması'nın 1.'si de 411 puanla @Hazem olarak çeyrek finaldeki rakiplerini kendisinin seçmesine hak kazandı.

Gruplardan en düşük puanlarla ayrılarak elenen yarışmacılarımız @kerem, @Alos, @mesmeso ve @Angelica oldu. 3. sırada yer alan en yüksek puana sahip yarışmacımız @Gerekli24 çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.

Zorlu bir haftayı geride bıraktık, sırada daha zor haftalar var. :A Çeyrek finale çıkmaya hak kazanan yarışmacılara çok tebrikler, elenen yarışmacılarımıza da çok geçmiş olsun. Yarın Çeyrek Final haftasında görüşmek üzere.

Yine iyi yarışmışım sağlık olsun :D

GRUP AŞAMASI SON GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!

54 puanla günün 1.'si Hazem olurken Grup Aşaması'nın 1.'si de 411 puanla @Hazem olarak çeyrek finaldeki rakiplerini kendisinin seçmesine hak kazandı.

Gruplardan en düşük puanlarla ayrılarak elenen yarışmacılarımız @kerem, @Alos, @mesmeso ve @Angelica oldu. 3. sırada yer alan en yüksek puana sahip yarışmacımız @Gerekli24 çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.

Zorlu bir haftayı geride bıraktık, sırada daha zor haftalar var. :A Çeyrek finale çıkmaya hak kazanan yarışmacılara çok tebrikler, elenen yarışmacılarımıza da çok geçmiş olsun. Yarın Çeyrek Final haftasında görüşmek üzere.

Böyle bir şey var mıydı sürpriz oldu 😱
------

Yalancılar ve Mumları'nın sönmesi, Yargı'nın düşmesi ve Teşkilat'ın şişirilmesi beklenmedik bir şey olduğu için beklediğimden düşük almışım. :A Ama totalde iyi bir puan almışım. Umarım çeyrek finalde de böyle devam ederiz. :A

Tahminlerini unutmasan tur atlayabilirdin, üzüldüm @kerem :(
Teşkilat ben yorumlarda çok akıcı olduğuna hatta bazıları en iyi bölüm dediğini duydum ondan yüksek bekliyordum ben tahminleri genelde yorumlara bakıp yazıyorum :A
------

Maçtan haberim yok, milli maç falansa yazar mısın, tam sayıya ulaşalım. :A
Bu akşam var :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Böyle bir şey var mıydı sürpriz oldu 😱
------

Teşkilat ben yorumlarda çok akıcı olduğuna hatta bazıları en iyi bölüm dediğini duydum ondan yüksek bekliyordum ben tahminleri genelde yorumlara bakıp yazıyorum :A
------

Bu akşam var :A
Benim gram aklıma gelmedi meğerse seni kurtaracak formül buymuş. :A

Gördüm anasayfada sonra da listeye aldım hazırlıkta şu an konu. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye