Ehhş tuttu amaYalancılar ve Mumları nın bu reytinglerinden yarım saat sonra fox ;
Fox : Yalancılar ve Mumları final bölümüyle Pazar 23.45 de.
Ne yazık ki onca proje alıp arka arkaya harcamak.😐
Ama Ehhş gerçekten farklı. Tutmaması abes olurdu.Ehhş tuttu ama
------
Aşkmi de tuhaf şekilde iyi gidiyor
AB: 0.36Yalancılar ve Mumları olduğu gibi kalmış yerinde, hatta düşmüş mü ne anlamadım. Tutmamış diyebiliriz, FOX’a bir geçmiş olsun daha… Kadroya yazık oldu gerçekten, peş peşe işler alıp sıralamak yerine daha sistemli yayınlansa ve desteklenseydi keşke. Yıllar önce Kanal D’nin yapıp da hüsranla sonuçlanan şeyi şimdi FOX yapıyor…
Yargı yükseliş dönemini sürdürse de duraklamaya başlamış, haftaya katil ortaya çıkacak galiba. Haftaya +8 gelebilir.
Desene sen izleyince yükselmedi diye kaçırmazsın bu fırsatı.Yargı geçen haftaki muhteşem 3.bölümden sonra bu hafta daha da yükselir hatta zirveyi bile alabilir diyordum ama yine 7 bandında gitmiş. Yine de harika sonuçlar. Dün akşamki bölümü de bitirmek üzereyim bu bölüm daha fazla reyting hak ediyordu.
Teşkilat yükselmiş. Tüm TRT dizileri yine yükselişe geçti acaba bu da mı reklamsız yayınlandı.
Yalancılar ve Mumları ölü doğmuş bir projeydi. Her şey çok aceleye geldi. Yazık oldu ekibe.
Olsun, İmkansız'a çok güvendikleri ortada. AşkMİ gün değiştirir bence.Fox ağlıyor
Yasak Elma, Evlilik hakkında her şey ve her ne kadar @slhttnmtl sevmese de Aşk mantık intikam dışındaki diziler hüsran 😱
------
@Emre Ozansoy @EmreCan fox gelecek sezon veya sezon oetasında eski stara dönüp reytingli dizileri transfer edebilir @denizz19
Diyecektim zaten ama kabul etmeyeceğini bildiğim için yazmadım. Neyse ki sonuç ortada.Yargı beklediğimin aksine yükselememiş ama hala çok iyi gidiyor. Katil ortaya çıkacağı için bu hafta olmasa da sonraki süreçte 8 bandına geleceğini düşünüyorum. Teşkilat'la arasındaki fark geçen hafta bayağı azalmıştı ama zirvenin riske girdiğini anlayınca TRT tekrar şişirmeye başlamış.
Yalancılar ve Mumları YT'de 1 milyonu geçip trendlere girmişti ama ilk bölüm o kadar dağınık ve temposuzdu ki sonraki haftaya izleyici taşıyamayacağı belliydi. Oysa iyi hazırlanmış olsa Yargı izlemeyen kitleye güzel bir alternatif yaratabilirdi oysa Medyapım'dan beklenmeyecek bir uyarlama başarısızlığı söz konusu. Sonraki hafta da böyle giderse 5 veya 6. bölümde final kararı çıkar maalesef.
Desene sen izleyince yükselmedi diye kaçırmazsın bu fırsatı.
Tabii ki kabul etmeyeceğim iki grupta yükselmeye devam etmiş sonuçta.Diyecektim zaten ama kabul etmeyeceğini bildiğim için yazmadım. Neyse ki sonuç ortada.
Partner seçimiyle ne alakası var ki? Dizinin iyi reyting almasının nedenlerinden biri de Pınar Deniz'in gayet iyi bir oyuncu olması ve karakterine inandırabilmesi.Masterchef yine kendi yağında kavrulmaya devam, Teşkilat hiç izlemedim izlemem de keşke Yargı birinci olsaymış, Yargı'yı da hiç izlemedim ama tebrikler, bence Kaan'a daha iyi bir partner seçilseydi şimdi 10-11 alırdı.
Elçin Sangu Kiralık Aşk dışıda hiçbir dizi tutturamadı, beter olsun Gupse'ciyiz bu savaşta😎😎😎
Ne gün değiştirmesi be direk şutlasınlarOlsun, İmkansız'a çok güvendikleri ortada. AşkMİ gün değiştirir bence.
Kanalın perşembesi imkansızı bekliyorOlsun, İmkansız'a çok güvendikleri ortada. AşkMİ gün değiştirir bence.
Reytingleri maaliyetine göre harikaNe gün değiştirmesi be direk şutlasınlar
Aynen acı gerçekKanalın perşembesi imkansızı bekliyor
------
Reytingleri maaliyetine göre harika
Pınar Denizi yedirmeyizMasterchef yine kendi yağında kavrulmaya devam, Teşkilat hiç izlemedim izlemem de keşke Yargı birinci olsaymış, Yargı'yı da hiç izlemedim ama tebrikler, bence Kaan'a daha iyi bir partner seçilseydi şimdi 10-11 alırdı.
Elçin Sangu Kiralık Aşk dışında hiçbir dizi tutturamadı, beter olsun Gupse'ciyiz bu savaşta😎😎😎
Kanalda kanunsuz topraklar da maaliyetini karşılayamıyo biter yakındaAynen acı gerçek
Kanalın çarşamba uğursuzluğu var ve tüm Gold Film'in dizilerini o güne koyuyor keşke perşembe olsaydıPınar Denizi yedirmeyiz
------
Kanalda kanunsuz topraklar da maaliyetini karşılayamıyo biter yakında
Tabi kii dee
Pınar'dan daha güçlü bir oyuncu olsaydı dizi daha yüksek reyting alırdı diyorumPartner seçimiyle ne alakası var ki? Dizinin iyi reyting almasının nedenlerinden biri de Pınar Deniz'in gayet iyi bir oyuncu olması ve karakterine inandırabilmesi.
Cansu Dere, Tuba Büyüküstün vs. güçlü olarak görülüyor da ne oluyor ikisi de buzdolabından hallice. Onlar gibi soğuk bir partner olacağına daha az tecrübeli ama duyguları hissettiren biri olmasını yeğlerim.Pınar'dan daha güçlü bir oyuncu olsaydı dizi daha yüksek reyting alırdı diyorum
Aman Tuba'nın reytingi mi var sen deCansu Dere, Tuba Büyüküstün vs. güçlü olarak görülüyor da ne oluyor ikisi de buzdolabından hallice. Onlar gibi soğuk bir partner olacağına daha az tecrübeli ama duyguları hissettiren biri olmasını yeğlerim.
Cansunun reytingi varCansu Dere, Tuba Büyüküstün vs. güçlü olarak görülüyor da ne oluyor ikisi de buzdolabından hallice. Onlar gibi soğuk bir partner olacağına daha az tecrübeli ama duyguları hissettiren biri olmasını yeğlerim.
Perşembeye @slhttnmtl in imkansızı gelirKanalın çarşamba uğursuzluğu var ve tüm Gold Film'in dizilerini o güne koyuyor keşke perşembe olsaydı
------
Tabi kii dee