- Reaksiyon puanı
- 114,120
- Puanı
- 1,060
Bu konu altından izlediğiniz dizi/film ve programlardan sevdiğiniz caps, kısa video veya gif paylaşımı yapabilirsiniz.
Buna düşen kız var mı?En güldüğüm sahnelerdendi ilk bölümlerin @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 109966
Hahahahhah gerçekten öyle, uğranır arada.
İyi ozaman gelene kadar uğurlayalım seniHahahahhah gerçekten öyle, uğranır arada.
bu bölümden sonra diziyi bıraktım, 3 ve 4 sezondan toplamda 1-2 bölüm izlemişliğim varBirden şu efsane sahne geldi aklıma, yanılmıyorsam çok eleştiri alan bir iki sahnede kırpıldı sonra :
@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @mesmeso @Tolstoyevski @12.Adam @BARON男爵 @Gerekli24 @DarkLegenD @Araf
Bunu nasıl çektiler hala anlamadımBirden şu efsane sahne geldi aklıma, yanılmıyorsam çok eleştiri alan bir iki sahnede kırpıldı sonra :
@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @mesmeso @Tolstoyevski @12.Adam @BARON男爵 @Gerekli24 @DarkLegenD @Araf
Turnusol resmen. Arkadaşlık ilişkilerinin devam edip etmeyeceğini tek başına belirleyebilecek bir sahne.Birden şu efsane sahne geldi aklıma, yanılmıyorsam çok eleştiri alan bir iki sahnede kırpıldı sonra :
Yalnız değilsin. Forumda çok kişi bıraktıbu bölümden sonra diziyi bıraktım, 3 ve 4 sezondan toplamda 1-2 bölüm izlemişliğim var
Her hafta zirve olunca test etti herhalde insanları. Ne yapsak izlenirmi deyipBunu nasıl çektiler hala anlamadım
Diziyi izlemeyen ben bile bu sahneyl defalarca izledim unutulmaz efsanelerde yerini başarıyla aldıTurnusol resmen. Arkadaşlık ilişkilerinin devam edip etmeyeceğini tek başına belirleyebilecek bir sahne.
2 saat bakışıyorlar kafayı yiyeceğim.Yalnız değilsin. Forumda çok kişi bıraktı
Her hafta zirve olunca test etti herhalde insanları. Ne yapsak izlenirmi deyip
Diziyi izlemeyen ben bile bu sahneyl defalarca izledim unutulmaz efsanelerde yerini başarıyla aldı
Şuan tekrar bakmaya üşendim, hâlâ duruyormu bilmiyorum ama yuvarlanan teker içinde adamlar vardı ve davul zurna çalan kişilerde vardı. Çok fazla komik detaylar barınıyordu2 saat bakışıyorlar kafayı yiyeceğim.
Şuan tekrar bakmaya üşendim, hâlâ duruyormu bilmiyorum ama yuvarlanan teker içinde adamlar vardı ve davul zurna çalan kişilerde vardı. Çok fazla komik detaylar barınıyordu
İşte aradığım sahne hangi birine yorum yapacağını şaşırıyor insan her bir detay ilginç
Şimdi baktım reytinglere, düşmemiş. İzleyici de kabul etmiş "evet bizim seviyemiz bu ve biz bunu izlemek istiyoruz." İzleyici ile dizi arasında bağlantı kurunca o kadar da ilginç değil.İşte aradığım sahne hangi birine yorum yapacağını şaşırıyor insan her bir detay ilginç
Şşşşş 🤫 sabar tayfan dizinin has izleyicisi idiŞimdi baktım reytinglere, düşmemiş. İzleyici de kabul etmiş "evet bizim seviyemiz bu ve biz bunu izlemek istiyoruz." İzleyici ile dizi arasında bağlantı kurunca o kadar da ilginç değil.
@Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @MEnes len doğru mu bu? Ahahah sizi gidi sizi. Eğer doğruysa bana feci şekilde malzeme çıkmış olur. The 100'le alay eden adamlar, dakikalar süren bomboş bakışmalı sahneleri (bak daha şu çatışma sahnesinden bahsetmedim bile) izliyorsa ben dalgamı geçerim, kimse kusura bakmasın.Şşşşş 🤫 sabar tayfan dizinin has izleyicisi idi
Aynen, millet izlemeye devam etti ayılıp bayılıp