Dizi-Film Capsleri & Kısa Videolar

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
127,986
Puanı
1,060
Kemalsunal GIF by Show TV

Bu konu altından izlediğiniz dizi/film ve programlardan sevdiğiniz caps, kısa video veya gif paylaşımı yapabilirsiniz.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Güldürdün
bu bölümden sonra diziyi bıraktım, 3 ve 4 sezondan toplamda 1-2 bölüm izlemişliğim var
Yalnız değilsin. Forumda çok kişi bıraktı :A
Bunu nasıl çektiler hala anlamadım :A
Her hafta zirve olunca test etti herhalde insanları. Ne yapsak izlenirmi deyip :A
Turnusol resmen. :A Arkadaşlık ilişkilerinin devam edip etmeyeceğini tek başına belirleyebilecek bir sahne. :A
Diziyi izlemeyen ben bile bu sahneyl defalarca izledim :A unutulmaz efsanelerde yerini başarıyla aldı :A

Yalnız değilsin. Forumda çok kişi bıraktı :A

Her hafta zirve olunca test etti herhalde insanları. Ne yapsak izlenirmi deyip :A

Diziyi izlemeyen ben bile bu sahneyl defalarca izledim :A unutulmaz efsanelerde yerini başarıyla aldı :A
2 saat bakışıyorlar kafayı yiyeceğim. :A :A

• Güldürdün
İşte aradığım sahne :A hangi birine yorum yapacağını şaşırıyor insan :A her bir detay ilginç
Şimdi baktım reytinglere, düşmemiş. :A İzleyici de kabul etmiş "evet bizim seviyemiz bu ve biz bunu izlemek istiyoruz." :A İzleyici ile dizi arasında bağlantı kurunca o kadar da ilginç değil. :A

• Güldürdün
Şimdi baktım reytinglere, düşmemiş. :A İzleyici de kabul etmiş "evet bizim seviyemiz bu ve biz bunu izlemek istiyoruz." :A İzleyici ile dizi arasında bağlantı kurunca o kadar da ilginç değil. :A
Şşşşş 🤫 sabar tayfan dizinin has izleyicisi idi :A
Aynen, millet izlemeye devam etti ayılıp bayılıp :A

Şşşşş 🤫 sabar tayfan dizinin has izleyicisi idi :A
Aynen, millet izlemeye devam etti ayılıp bayılıp :A
@Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @MEnes len doğru mu bu? :A Ahahah sizi gidi sizi. :A Eğer doğruysa bana feci şekilde malzeme çıkmış olur. :A The 100'le alay eden adamlar, dakikalar süren bomboş bakışmalı sahneleri (bak daha şu çatışma sahnesinden bahsetmedim bile) izliyorsa ben dalgamı geçerim, kimse kusura bakmasın. :A

Bu alana bir cevap yazın...