Sosyal medya hesaplarına bölüm çıkmadan önce fragmanı atıyorlar, YouTube'a bölüm çıktıktan sonra.
Sosyal medya hesaplarına bölüm çıkmadan önce fragmanı atıyorlar, YouTube'a bölüm çıktıktan sonra.
Aynen, saçma bir sosyal medya yönetimleri var. Halbuki hem platformun hem içeriklerin hesabını başarılı bir şirket yönetiyor, niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.Sosyal medya hesaplarına bölüm çıkmadan önce fragmanı atıyorlar, YouTube'a bölüm çıktıktan sonra.
Acun Ilıcalı'nın uyguladığı bir yöntem olabilir. Bu platform her şeyiyle farklı, mesela farklılıklarından birisi de reklamlı ve reklamsız üyelik sunması. Türkiye'de başka hiçbir platformda bulamazsın.Aynen, saçma bir sosyal medya yönetimleri var. Halbuki hem platformun hem içeriklerin hesabını başarılı bir şirket yönetiyor, niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Ali Atay çekimlere pazartesi günü başlayacaklarını söylemişti zaten. Gerçekten de başladılar. İyi oldu.Yeni sezon çekimleri başlamış .
Ekli dosyayı görüntüle 109901
Uzun yorumunu ve puanını bekliyoruz.Son bölümü yoğunluktan parça parça izlemek zorunda kaldım ama ben zevk aldım. Eski saçma bölüm tadını sonuna kadar aldım.
Uzun yorum gelmez de puan 8 olur.Uzun yorumunu ve puanını bekliyoruz.
Göreceğiz öyleyse güzel İzlerim gün içinde.@xdragxx bu bölümü sever bence, bu bölüm baştan sona absürd değildi çünkü.
Benim yüzümden yapma, benim sayemde yap. Sezon bitsin, bütün sezonun istatistiğini çıkarırım.Bölüm bölüm puanlama huyum yok ama senin yüzünden yapacağım
Bu yorumu @Tolstoyevski yazmadı sanırım. Çok kısa bir yorum ve çok yüksek bir puan.6.bölüm
Çok kaliteli ve keyifli bir bölümdü.
9.6
6.bölüm
Çok kaliteli ve keyifli bir bölümdü.
9.6
@Dosi çık @Tolstoyevski 'nin hesabından .Bu yorumu @Tolstoyevski yazmadı sanırım. Çok kısa bir yorum ve çok yüksek bir puan.
@Dosi olamaz, @Dosi daha düşük puan veriyor. En fazla @MEnes olabilir, puanları da yakın zaten.@Dosi çık @Tolstoyevski 'nin hesabından .