Emre Ozansoy
Moderatör
Oyuncuların arasında ünlü yönetmen Takeshi Kitano vardı, bu yüzden arşivime katmıştım. Bu film, ilginç bir filme de benziyordu.
Battle Royale (2000)
Çok çılgınca bir filmdi. Filmin konusu, otobüste uyutularak gelen (uyutan kişiler maske takıyor öncesinde40 küsür öğrenciyi bir adaya bırakıyorlar ve 4 gün içinde sadece 1 kişinin hayatta kalıp geri dönmesine izin veriyorlar. Bu yüzden herkesin birbirini öldürmesi gerekiyor hayatta kalmak için. Herkese rastgele çanta veriyorlar, çantanın içinde rastgele mühimmatlar çıkıyor kiminde tabanca kiminde ok kiminde balta kiminde tava…
Tabii ki adada bölgeler daima daralıyor, yani sürekli aynı bölgede olmak yasak yoksa ölüyorlar. Bölgeler daraldıkça zaten herkes birbirine yaklaşıyor haliyle…
Squid Game’e yer yer benziyor bu yüzden ama Squid Game’den 10 kat daha vahşi bir film… Daha ziyade PUBG tadında, ki PUBG’nin esin kaynağı olduğunu söylemeye gerek yok.
Tam bir Tarantino filmi aslında, keşke o çekseymiş bu filmi. Çünkü düz realist değil, daha ziyade vahşet fantezisi. Klasik müzik eşliğinde katliamı zevkle izliyoruz… Mangası da varmış, mutlaka göz atacağım… @MEnes
Keyif almak için izlenirse keyif verecek bir film özellikle gece izlemek şartıyla, izlerken oldukça keyif aldım açıkçası o gerilim hissinden. Ama keşke bu orijinal güzel senaryoyu çok daha iyi bir yönetmenlik eşlik etseydi, yönetmenliğini pek beğenmedim açıkçası…
7.5
@Araf @xdragxx
Televizyonda gece yayınlanan dublajlı filmler olur ya böyle sıradan, o filmlere dönmüş.Ekli dosyayı görüntüle 109972
Felaket sıkıldım...Başladığımı bitirmek adına sonuna kadar izledim.
10 üzerinden 5 veriyorum.
Üzgünüm @Yakamoz-Asi @Araf
@Yakamoz-Asi Çok harika falan dedi..fragmanda fena değildi... ama ben inanılmazzz sıkıldım.Televizyonda gece yayınlanan dublajlı filmler olur ya böyle sıradan, o filmlere dönmüş.
@Yakamoz-Asi Çok harika falan dedi..fragmanda fena değildi... ama ben inanılmazzz sıkıldım.
Son 3 dk falanFarklı işleyiş tarzı var filmin. Banada sıkıcı geldi başta ama sonradan açıldı bence.
Toprağım Hollywood klişelerini sever, dublaj sevmesinden belli. Sen böyle Uzak Doğu gibi ince noktalara gidebiliyorsun, sen sevmezsin.@Yakamoz-Asi Çok harika falan dedi..fragmanda fena değildi... ama ben inanılmazzz sıkıldım.
Son 3 dk falan
Toprağım Hollywood klişelerini sever, dublaj sevmesinden belli. Sen böyle Uzak Doğu gibi ince noktalara gidebiliyorsun, sen sevmezsin.
Boşuna demiyorum Hollywood klişelerini sever diye @The_Erinch.Siz Friendzone filmini de sevmezsiniz şimdi.
Kağıttan Hayattan izleyecektim yorumları okudum kötü dediler bende bakmadım @Araf @xdragxx @Tolstoyevski @The_Erinch @Yakamoz-Asi
------
Hayatlar*
Kağıttan Hayattan izleyecektim yorumları okudum kötü dediler bende bakmadım @Araf @xdragxx @Tolstoyevski @The_Erinch @Yakamoz-Asi
------
Hayatlar*
@Yakamoz-Asi beğenecek bence.Daha izlemedim bende. Ama izleyeceğim.
Ne zaman izlicen?Daha izlemedim bende. Ama izleyeceğim.
İzlemeye vakitte yok amaa bir şekilde izlicem@Yakamoz-Asi beğenecek bence.
Seveni de var tabii filmin. Senaristi ilgi çekici ama, Behzat Ç.'nin senaristi Ercan Mehmet Erdem. Ayla'nın yönetmeni Can Ulkay. Tabii filme olan eleştiri daha fazla.
Ne zaman izlicen?
------
İzlemeye vakitte yok amaa bir şekilde izlicem