Telefon satmaları.Orasını senin hayal gücüne bırakıyorum.
Gelir değeriniz düşükse ve vergileriniz facia rakamlara ulaştıysa şirketlerin suçu ne?![]()
Telefon satmaları.Orasını senin hayal gücüne bırakıyorum.
Gelir değeriniz düşükse ve vergileriniz facia rakamlara ulaştıysa şirketlerin suçu ne?![]()
Ne için?Telefon satmaları.Neyse bir ümittir diye bekleyeceğiz 2 yıl.
![]()
Forumdan banlanmamam için.Ne için?![]()
Onu ben bile bekliyorum. Olursa belki Türkiye'ye adım atmayı düşünürüm.Forumdan banlanmamam için.2023 desem anlarsın inş.
![]()
Umarım gelirsin, Ege'yi gezdin mi, özellikle İzmir?Onu ben bile bekliyorum. Olursa belki Türkiye'ye adım atmayı düşünürüm.![]()
Çook. İzmir'e iki kere gitmiştim. Çok güzel bir şehirdi. Aslında en çok İstanbul'da yaşamayı istemiştim. O yüzden de İTÜ'de okuyacaktım ama kısmet olmadı.Umarım gelirsin, Ege'yi gezdin mi, özellikle İzmir?![]()
4 gündür oradaydım da gelesim gelmedi canım İzmir.Çook. İzmir'e iki kere gitmiştim. Çok güzel bir şehirdi. Aslında en çok İstanbul'da yaşamayı istemiştim. O yüzden de İTÜ'de okuyacaktım ama kısmet olmadı.![]()
Alsancak'ı hala unutamıyorum. Çeşme ve Kordonboyu da muhteşemdi. Denize doyamıyoruz.4 gündür oradaydım da gelesim gelmedi canım İzmir.
Zamanında İstanbul'dan da etkilendim de orada yaşaması zordur, şimdilik hayaller İzmir.![]()
Kordon'a bitiyorum zaten, bir de Engelliler Parkı var yani herkes girebiliyor da, denize 0 harika. Tabii yaşlı doluydu orası ayrı.Alsancak'ı hala unutamıyorum. Çeşme ve Kordonboyu da muhteşemdi. Denize doyamıyoruz.![]()
O zaman en kısa sürede seni Hamburg'a bekliyorum.Kordon'a bitiyorum zaten, bir de Engelliler Parkı var yani herkes girebiliyor da, denize 0 harika. Tabii yaşlı doluydu orası ayrı.Ha bir de Asansör'ü unutmamak lazım.
Her yerin denizini alınca Denizli kaldı işte öyle ortada, neyse İzmir'de doyum oluyor, sahillere de 3 saat.![]()
Daha uzunca bir süre Denizli - İzmir, ileriye artık Hamburg.O zaman en kısa sürede seni Hamburg'a bekliyorum.![]()
Sahibin erkekOrasını senin hayal gücüne bırakıyorum.
Forumdan banlanmamam için.2023 desem anlarsın inş.
![]()
Yaşasın 2023🤪😍😍😍 hadi gelsin artıkkkOnu ben bile bekliyorum. Olursa belki Türkiye'ye adım atmayı düşünürüm.![]()