Sony'i unuttum o da çok iyi :aBenim için Sony, Nokia ve LG aynı seviyedeler.
Sony'i unuttum o da çok iyi :aBenim için Sony, Nokia ve LG aynı seviyedeler.
Bu aralar 12 Pro ile değiştirmeyi düşünüyorum. Apple'a geç diye inat eden birkaç kişi vardı. Telefonu satın alıp beğenmeyen bir arkadaşım varmış, muhtemelen uygun fiyata ondan satın alırım.Sony'i unuttum o da çok iyi :a
Sıfır alman daha mantıklı değil mi zaten ucuz sizdeBu aralar 12 Pro ile değiştirmeyi düşünüyorum. Apple'a geç diye inat eden birkaç kişi vardı. Telefonu satın alıp beğenmeyen bir arkadaşım varmış, muhtemelen uygun fiyata ondan satın alırım.
Iphone 12 Pro'nun fiyatı 1k. Alınmaz o fiyata telefon.Sıfır alman daha mantıklı değil mi zaten ucuz sizde
Burda 13 14 kIphone 12 Pro'nun fiyatı 1k. Alınmaz o fiyata telefon.
TR'de tuşlu telefon kullanacaksın, en iyisi.Burda 13 14 k
Şarjı 1 hafta gidiyor müq bişi o tuşlu telefonlarınTR'de tuşlu telefon kullanacaksın, en iyisi.
İçerisinde oyun seçenekleri de çok üstelik. Yılan oyunu, kız kurtarmaca falan.Şarjı 1 hafta gidiyor müq bişi o tuşlu telefonların
Bazılarında WhatsApp bile oluyorİçerisinde oyun seçenekleri de çok üstelik. Yılan oyunu, kız kurtarmaca falan.
Nalaka?Bazılarında WhatsApp bile oluyor
Kendimi teknoloji cahili ilan edeceğim. Hiçbir şeyden haberim yok son zamanlarda.Tuşlu telefonlarda diyorum
Facebook bile var cahil!!!Kendimi teknoloji cahili ilan edeceğim. Hiçbir şeyden haberim yok son zamanlarda.
O kadarını biliyoruz Emre'cim, gömme o kadar.Facebook bile var cahil!!!
Ne gömmesi canım ayıpsınO kadarını biliyoruz Emre'cim, gömme o kadar.
1kya telefon alınmaz mı 😱 Almanyada eşcinsel evlilik yasal neden benle evlenmiyosun ?Iphone 12 Pro'nun fiyatı 1k. Alınmaz o fiyata telefon.
Alınmaz, alt tarafı telefon sonuçta.1kya telefon alınmaz mı 😱 Almanyada eşcinsel evlilik yasal neden benle evlenmiyosun ?
Sahibin erkek miAlınmaz, alt tarafı telefon sonuçta.
Sahibim var benim, üzgünüm.
Senin alt tarafı telefon dediğinin orta segmenti burada 2 buçuk üstü - 4 buçuk BİN...Alınmaz, alt tarafı telefon sonuçta.
Sahibim var benim, üzgünüm.
Orasını senin hayal gücüne bırakıyorum.Sahibin erkek mi
Gelir değeriniz düşükse ve vergileriniz facia rakamlara ulaştıysa şirketlerin suçu ne?Senin alt tarafı telefon dediğinin orta segmenti burada 2 buçuk üstü - 4 buçuk BİN...