Emre Ozansoy
Moderatör
Reklam sonrası hareketlendi dizi.İzlemedim tam ya izleyemedim ama güzeldi...
Reklam sonrası hareketlendi dizi.İzlemedim tam ya izleyemedim ama güzeldi...
Hayır sevgilinimÖylesin Ama dostumsun
------
İzlemedim tam ya izleyemedim ama güzeldi...
Dostum merhaba naslsnHayır sevgilinim
Olabilir bakmadım pek ben bakamadımReklam sonrası hareketlendi dizi.
Şahika'yı ellerinden kaçırmaları ve öyle basit üstü kapalı bir şekilde diziden çıkarmaları hiç iyi olmadı. Onun yerine getirdikleri iki kadın da etkisiz eleman hele ki Feyza.Ya çok saçma yere uzadı dizi hiç olmazsa EnYıl-Şahika entrikaları zaten öyle bağlıyordu ki...
Bu sezonu pek izleyemedim de Şahika gibi ses getiren ve her şeyin içinde olan bir karakter varken tek işleri Çağatay'a yılışmak olan iki kadın napabilir ki.Şahika'yı ellerinden kaçırmaları ve öyle basit üstü kapalı bir şekilde diziden çıkarmaları hiç iyi olmadı. Onun yerine getirdikleri iki kadın da etkisiz eleman hele ki Feyza.
Şahika'nın yerini 10 kadın da gelse dolduramaz. Kumru karakteri o kadar leş bir karakter ki, o kadar abartılı yazılmış ki, izlerken fenalık geçiriyorum.Bu sezonu pek izleyemedim de Şahika gibi ses getiren ve her şeyin içinde olan bir karakter varken tek işleri Çağatay'a yılışmak olan iki kadın napabilir ki.
Şahika gitti reyting bitti çökücek Nesrin gibi kaliteli oyuncuyu kaybettiler etkisiz eleman da değildi iyi senaryo çıkardı + oyunculuğu harika zaten boşuna aldılar Şahika>Bütün oyuncularŞahika'yı ellerinden kaçırmaları ve öyle basit üstü kapalı bir şekilde diziden çıkarmaları hiç iyi olmadı. Onun yerine getirdikleri iki kadın da etkisiz eleman hele ki Feyza.
Bu gidişle bırakmış gibi oldum, dizi sayımın azalması gerekiyordu zaten katlanırsam ara ara bakarım. Ne biliyim geçen sezon da Cansu biraz saçmaydı ama sırıtmıyordu da şimdi yani...Şahika'nın yerini 10 kadın da gelse dolduramaz. Kumru karakteri o kadar leş bir karakter ki, o kadar abartılı yazılmış ki, izlerken fenalık geçiriyorum.
Cansu'nun hikayesini de iyi kullanamadılar ki, abuk subuk bir yere getirdiler ve yolladılar.Bu gidişle bırakmış gibi oldum, dizi sayımın azalması gerekiyordu zaten katlanırsam ara ara bakarım. Ne biliyim geçen sezon da Cansu biraz saçmaydı ama sırıtmıyordu da şimdi yani...
AşkınımDostum merhaba naslsn
------
Olabilir bakmadım pek ben bakamadım
Çağatay yüzünden işte bu saçma şeyler, Halit olsa böyle mi olurdu...Cansu'nun hikayesini de iyi kullanamadılar ki, abuk subuk bir yere getirdiler ve yolladılar.
Senaryo geçen yıla göre daha güzel venceBu gidişle bırakmış gibi oldum, dizi sayımın azalması gerekiyordu zaten katlanırsam ara ara bakarım. Ne biliyim geçen sezon da Cansu biraz saçmaydı ama sırıtmıyordu da şimdi yani...
Aşkınım aşkınnnnDostummmsunnn
Halit yaşlı iken herkes etrafında pervaneydi, kaç kadın savaştı onun için. Çağatay taş en azından.Çağatay yüzünden işte bu saçma şeyler, Halit olsa böyle mi olurdu...
İşte ama tadı kaçmıyordu işin, Çağatay olunca ne biliyim bir Halit ARGUN olmuyorHalit yaşlı iken herkes etrafında pervaneydi, kaç kadın savaştı onun için. Çağatay taş en azından.
Yani Halit varken de oluyordu böyle şeyler.
Halit>Çağatay Çağatay çakma Halit onu da beceremiyoHalit yaşlı iken herkes etrafında pervaneydi, kaç kadın savaştı onun için. Çağatay taş en azından.
Yani Halit varken de oluyordu böyle şeyler.
Halit best Talat Bulut Fan Clupİşte ama tadı kaçmıyordu işin, Çağatay olunca ne biliyim bir Halit ARGUN olmuyor
Ender üzülmesin
Öyle olur zaten başka ne olucak sandın