Di mi yaniNe gerek var zaten yeni özele falan, benle mesajlaşanlar için yeni özele falan hiç gerek yok.
------
23.50 gibi bitiyor dimi o, yazarım uyuyacağımı sanmıyorum zaten uyursam da yine yazarım.![]()
Di mi yaniNe gerek var zaten yeni özele falan, benle mesajlaşanlar için yeni özele falan hiç gerek yok.
------
23.50 gibi bitiyor dimi o, yazarım uyuyacağımı sanmıyorum zaten uyursam da yine yazarım.![]()
Aynen valla ne gerek var bende sevmiyorum öyle her şey için yeni DM kutusunu.Di mi yani![]()
GözümsünAynen valla ne gerek var bende sevmiyorum öyle her şey için yeni DM kutusunu.![]()
Ne gerek var zaten yeni özele falan, benle mesajlaşanlar için yeni özele falan hiç gerek yok.
------
Tamam tamam hiçbir yarışmacımızın başını yakmayızEvet ablam o saatlerde bitiyor mutlaka hatırlat ben unuturum yoksa![]()
Herkes yakın gitmiş.İlk gün sonuçları belli oldu!
Tahmin yapan yarışmacılarımız çok güzel puanlar alırken tam 5 yarışmacı tam puan aldı. 4 yarışmacı da tahmin yapmayı unutarak yarışmaya 0 puanla başlamış oldu.
@12.Adam @Alos @Angelica @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @kerem @mesmeso @Özgür @phoebebuffay @xemrexxx @Yiğitt @Doğan @Dosi @Zeyno
İlk gün sonuçları belli oldu!
Tahmin yapan yarışmacılarımız çok güzel puanlar alırken tam 5 yarışmacı tam puan aldı. 4 yarışmacı da tahmin yapmayı unutarak yarışmaya 0 puanla başlamış oldu.
@12.Adam @Alos @Angelica @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @kerem @mesmeso @Özgür @phoebebuffay @xemrexxx @Yiğitt @Doğan @Dosi @Zeyno
Masumlar Apartmanı'nın uçması kötü olduİkinci gün sonuçları belli oldu!
Tam 3 yarışmacı tam puan alırken diğer yarışmacılar da güzel puanlar aldılar, 22 puanla günün en düşük puanını alan yarışmacı @slhttnmtl oldu.
Kısmi olarak onun yüzünden 21 puan aldım.Masumlar Apartmanı'nın uçması kötü oldu![]()
İyi başlamışız gibiİkinci gün sonuçları belli oldu!
Tam 3 yarışmacı tam puan alırken diğer yarışmacılar da güzel puanlar aldılar, 22 puanla günün en düşük puanını alan yarışmacı @slhttnmtl oldu.
E tam puan almışsın işte, genel tabloda da 2. oluyorsun çok iyiİyi başlamışız gibi![]()
Çarşamba günü kırılma noktası olur, sezon arasından dönen bir dizi ve yeni başlayan dizi her şeyi netleştirirE tam puan almışsın işte, genel tabloda da 2. oluyorsun çok iyi![]()
YVM perşembe olsa o gün de güzel çekişme olurdu ama artık bugünden sonra böylesine çekişme olmazÇarşamba günü kırılma noktası olur, sezon arasından dönen bir dizi ve yeni başlayan dizi her şeyi netleştirir![]()
Perşembe demişken Barbaroslar tahminimi yapayımYVM perşembe olsa o gün de güzel çekişme olurdu ama artık bugünden sonra böylesine çekişme olmaz![]()
Boşuna konuşmamışız vallaPerşembe demişken Barbaroslar tahminimi yapayım![]()
heycanlı geneİkinci gün sonuçları belli oldu!
Şimdi bende hesaplayacaktım oldukça karışık geldiği için hesaplayamadım.Üçüncü günün sonuçları belli oldu!
Sadakatsiz'in sürpriz açılışı yüzünden çok düşük puanlar elde edilirken yarışa geç başlayan @EmreCan ve @12.Adam Sadakatsiz tahmimleri sayesinde çok yüksek puanlar elde ettiler.