Yoo ortada Türkiye'nin gerçekleri var oysa bu dizi çoktan gerçeklerden kopup 50 sene öncesinin Yeşilçam filmlerine döndü.![]()
Yeşilçam diyince aklıma bu geldi
Yoo ortada Türkiye'nin gerçekleri var oysa bu dizi çoktan gerçeklerden kopup 50 sene öncesinin Yeşilçam filmlerine döndü.![]()
Nolurrr Rüya olmasın 🥺🥺🥺
Bölümü reklamsız yayınlamışlar, yuh artık. 😱
Reklamsız gittiyse yükselebilir, fragmanı güzeldi.Aynen tek bir reklam bile olmadu bakalım reyting ne olacak![]()
Reklamsız gittiyse yükselebilir, fragmanı güzeldi.![]()
Yok kalsın.Bölümde harikaydi emre mutlaka izle![]()
Salı günü Evlilik Hakkında Her Şey varken bakmam imkansız, diğer günlerde doluyum.
Salı günü Evlilik Hakkında Her Şey varken bakmam imkansız, diğer günlerde doluyum.![]()
Rüya çatılarda napıyor ben hiçbir şey anlamadım o kısımlardan? Birilerini mi dinliyor şarkı mı dinliyor napıyor çözemedim.Şimdi bitirdim.
Sonunda ilk sezondaki bölümleri gibi.. Son derece etkili ve sarsıcı bir bölümdü..
Şiir gibiydi...
Dizideki tek saçmalık Melisa Şenolsunların çantasına radyo alıcı ise çatılarda gezmesi...Olmasada olur kendisi...Gereksiz bir karakter bana göre.Herneyse.
Özellikle Mezarlık sahnesinde ağlamaktan kendimden geçtim.
Son sahnede çok iyiydi..
Tabi en çok beklenen an Gülben ve Esatın Covid19 sarılmasıydı
Dizi bu kıvamda gitmeye devam ederse... Eskisi gibi çift haneler olmasada özellikle AB ve ABC1 de 8-9 bandında devam edebilir.
Teşkilat dizisinden araklanan ses dinleme aleti ile evleri dinliyor..Muhakkak geçmişte yatan bir durumu var,ilerleyen bölümlerde göreceğiz.Rüya çatılarda napıyor ben hiçbir şey anlamadım o kısımlardan? Birilerini mi dinliyor şarkı mı dinliyor napıyor çözemedim.Hikmet amcanın rahatsızlığını da anlayıp haber verdi ya...
Bu dizide mutlu anı yakalamak için anca rüya kurarsın