Benlik değil mi?Yoo senin izlemene şaşırdım.
Benlik değil mi?Yoo senin izlemene şaşırdım.
Nesi garip geldi.Garip yani.
Senlik değil gibi desem tam doğru olmaz işte garip.Nesi garip geldi.
Boşluktan seyrediyorum. 23.30 a kadar idare etsin yeter.Senlik değil gibi desem tam doğru olmaz işte garip.
Sarıyor mu peki, bu tarz Total dizileri beni hep değil çoğunlukla sarmıştır da.Boşluktan seyrediyorum. 23.30 a kadar idare etsin yeter.
Sarıyor, sen hâlâ o programı seyretmiyordun değil mi?Sarıyor mu peki, bu tarz Total dizileri beni hep değil çoğunlukla sarmıştır da.
Nerede seyredicem ben okullu bir insanımSarıyor, sen hâlâ o programı seyretmiyordun değil mi?
Derin Futbol Yayını başladı , şimdi aç bari...
Şu an bahane üretiyorsun. Dizüstün varsa açabilirsinNerede seyredicem ben okullu bir insanım
Ne bahanesi eskisi gibi geç yapmıyorum, hem bilgisayarımın şarjıyla kötü bir anı yaşadık ve yapılması lazım şarjının. Birkaç gün kullanılmayacak.Şu an bahane üretiyorsun. Dizüstün varsa açabilirsin
Geç yatmıyor musun? Nasıl bir an yaşadın?Ne bahanesi eskisi gibi geç yapmıyorum, hem bilgisayarımın şarjıyla kötü bir anı yaşadık ve yapılması lazım şarjının. Birkaç gün kullanılmayacak.
Kürkçü dükkanına geri dönmüşsün, neyse hoşgeldin benim yerime.Pazartesi: Yasak Elma
Salı: -
Çarşamba: Sadakatsiz
Perşembe: -
Cuma: Arka Sokaklar
Cumartesi: -
Pazar: -
Mecburiyetten. Kanunsuz Topraklar'ı izlemeye üşendim bölümler birikince.Kürkçü dükkanına geri dönmüşsün, neyse hoşgeldin benim yerime.
Cuma için şimdiden emin olma derim Yalancı çabuk biteceği için Kırmızı Oda yazması yakındır.Pazartesi: -
Salı: Masumlar Apartmanı
Çarşamba: Sadakatsiz
Perşembe: -
Cuma: Yalancı
Cumartesi: -
Pazar: Yargı