385.Bölüm
Ali ozan müdür ve ekibi Bodrumda aşı olmayan
Ali Akdoğan komiser aşı olmamış ve koronaya yakalanıp aldatmış bu defa durumu kritik
Aylin ne korona mı bu evet aşı olmadığı İçin hayal göstermiş birde imam nikahı kıymış iki kişiyle ne olamaz böyle bir iş
Aylinle ne yapacaksın korona dan ölür Aylin oda korona oda aşısızmış
Ali ozan müdür ne oluyor böyle
Aldatma mı korona olanlar özellikle aşısızlar bu işler iyice tehlikeli hal al almaya başladı
İşler cinayete gidebilir bir araştıralım şu işi
Ezgi başkomiser ben ve Cemal aşılı
İstanbulda ne aldatması böyle
Hiç sorma birisinin evi aranır vitamin diye başka halisinasyon ilacı verir yanlış kişi görür o sırada fotoğrafları çekilir
Metinden boşanacaksın Asiye yoksa Metin ölecek oğluda Metinde kalacak
Almanya’dan bir mesaj Harika gizemli birisi çıktı bu mafyanın adamı Aslan kara Aslı karanın baba zannettiği kişi Aslı Atalay’ın kardeşi Aslı kara ve diğer kardeşinin peşine düşer ne ikizim varmış ölmemiş
Tekinin ikiz kardeşi olduğu ortaya çıkar
Aziz Sancaktar Hüsnü müdür tarafından köşeye şıkışır
Feyyaz Selin daha yeni başlıyoruz
Bahar nasıl kurtulacağız bu evlilik tuzağından
Ezgi başkomiser peşimde Ekibi kim araştırın
Kerim Aslan mı Aslı bunun peşindeymiş
Bir derdimiz daha var Burak Sancaktar
Ve bir doktor çok fazla oldu bu iş töre cinayetlerine sebep olabilir ve kan davalarına
Aşı olmayanlar miting düzenler bir liderin toplantısı dokunamayız elimizde değil yok kuzeni hakim babası baş savcı
Kesin kendi ekibi araştırmasın diye savcının kardeşi ve emniyet amirinin oğluna atacaklar
Hangi ekipte bu Ali Ozan müdür ve ekibi
Pars ne yapacağız şimdi neden aşı olup olmadığını araştırmak gerekiyor baş savcının
Birde Ali ozan müdürün bir tanıdığı aşı olmamış sevgilisiyle buluşacak sevgilisi aşılı Ali ozan müdürün tanıdığı kişi aşısız o yüzden içeri almıyorlar Ali ozan müdür bir bu eksikti olanları anlatın bir düşman daha istemiyorum iş daha büyümesin kamerasız bir yer bulun
Hamdi Kimse ben aşısızım diye sevgilimi elimden alamaz polisler bile
Bodrum emniyeti İstanbul emniyeti Ankara emniyeti ve Türkiye cumhuriyetinin bütün emniyet müdürlükleri ve adliyeleri infaz listesinde
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Dosi @Angelica @serhatt @cookies @slhttnmtl @eskici
------
@Gerekli24
------
@xdragxx @Özgür @slhttnmtl
------
@Özgür
Son düzenleme: