YS Halkın Polisi 385.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,920
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi

385.Bölüm

Ali ozan müdür ve ekibi Bodrumda aşı olmayan

Ali Akdoğan komiser aşı olmamış ve koronaya yakalanıp aldatmış bu defa durumu kritik

Aylin ne korona mı bu evet aşı olmadığı İçin hayal göstermiş birde imam nikahı kıymış iki kişiyle ne olamaz böyle bir iş

Aylinle ne yapacaksın korona dan ölür Aylin oda korona oda aşısızmış

Ali ozan müdür ne oluyor böyle

Aldatma mı korona olanlar özellikle aşısızlar bu işler iyice tehlikeli hal al almaya başladı

İşler cinayete gidebilir bir araştıralım şu işi

Ezgi başkomiser ben ve Cemal aşılı

İstanbulda ne aldatması böyle

Hiç sorma birisinin evi aranır vitamin diye başka halisinasyon ilacı verir yanlış kişi görür o sırada fotoğrafları çekilir

Metinden boşanacaksın Asiye yoksa Metin ölecek oğluda Metinde kalacak

Almanya’dan bir mesaj Harika gizemli birisi çıktı bu mafyanın adamı Aslan kara Aslı karanın baba zannettiği kişi Aslı Atalay’ın kardeşi Aslı kara ve diğer kardeşinin peşine düşer ne ikizim varmış ölmemiş

Tekinin ikiz kardeşi olduğu ortaya çıkar

Aziz Sancaktar Hüsnü müdür tarafından köşeye şıkışır

Feyyaz Selin daha yeni başlıyoruz

Bahar nasıl kurtulacağız bu evlilik tuzağından

Ezgi başkomiser peşimde Ekibi kim araştırın

Kerim Aslan mı Aslı bunun peşindeymiş

Bir derdimiz daha var Burak Sancaktar

Ve bir doktor çok fazla oldu bu iş töre cinayetlerine sebep olabilir ve kan davalarına

Aşı olmayanlar miting düzenler bir liderin toplantısı dokunamayız elimizde değil yok kuzeni hakim babası baş savcı

Kesin kendi ekibi araştırmasın diye savcının kardeşi ve emniyet amirinin oğluna atacaklar

Hangi ekipte bu Ali Ozan müdür ve ekibi

Pars ne yapacağız şimdi neden aşı olup olmadığını araştırmak gerekiyor baş savcının

Birde Ali ozan müdürün bir tanıdığı aşı olmamış sevgilisiyle buluşacak sevgilisi aşılı Ali ozan müdürün tanıdığı kişi aşısız o yüzden içeri almıyorlar Ali ozan müdür bir bu eksikti olanları anlatın bir düşman daha istemiyorum iş daha büyümesin kamerasız bir yer bulun

Hamdi Kimse ben aşısızım diye sevgilimi elimden alamaz polisler bile

Bodrum emniyeti İstanbul emniyeti Ankara emniyeti ve Türkiye cumhuriyetinin bütün emniyet müdürlükleri ve adliyeleri infaz listesinde
385.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Dosi @Angelica @serhatt @cookies @slhttnmtl @eskici
------

@Gerekli24
------

@xdragxx @Özgür @slhttnmtl
------

@Özgür

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Halkın Polisi
386.Bölüm Fragmanı
Ali ozan müdürün korktuğu başına geldi aşı olmayanlar sevgililerini kaptırdıkları İçin intikam yemini ettiler Halkın Polisi Pazartesi günü Yenisuda @Angelica @Emre Ozansoy

• Beğendim
Reactions: Angelica and Dosi