'Üç Kuruş'un Çekimleri Başladı! İlk Fragman Bu Akşam! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
315

Üç Kuruş'un çekimleri başladı, ilk fragmanı bu akşam yayınlanacak!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Damla Serim ile Murat Uyurkulak'ın kaleme aldığı dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta itibariyle başladı.

Uraz Kaygılaroğu, Nesrin Cavadzade, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Civan Civanova, Aytaç Uşun, Damla Makar ve Burak Altay gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin ilk fragmanı ise bu akşam 20.00'de yayınlanacak.

Üç Kuruş, yakında Show TV'de!

Aynı ekibin önceki dizileri tuttu diye yerine gelen yeni işlere de kesin tutar gözüyle bakmamak gerektiğini İçimizden Biri'nde gördük bakalım Show-Ay Yapım-pazartesi üçlüsü üçte üç yapabilecek mi?

Aynı ekibin önceki dizileri tuttu diye yerine gelen yeni işlere de kesin tutar gözüyle bakmamak gerektiğini İçimizden Biri'nde gördük bakalım Show-Ay Yapım-pazartesi üçlüsü üçte üç yapabilecek mi?
Büyük ihtimal yapacaktır.

Örneklerin o kadar alakasız ki. :D Birisi birbirini tekrarlayan şive komedisi diğeri ise her sezonunda ayrı hikayeler barındıran yapımlar. Çukur ve İçerde sektöre başka bir soluk getirdi. 5 sezondur da kitlesi belli. Yayınlandıkları günde çok büyük rakipleri yok. Tutmaması imkansıza yakın.

Gelsin bakalım diziye olan merak duygum hala taze iken. Ana teması, ilk çıkan tanıtım ve müziğiyle birlikte değişik bir iş olacağının izlenimini verdi. Ama sonradan popüler kültüre kurban giden Çukur da ilk sezon öyleydi. Senarist de en azından biri aynı olduğuna göre o tehlike burada da mevcut... Bekleyip görelim nasıl bir iş olacağını...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Örneklerin o kadar alakasız ki. :D Birisi birbirini tekrarlayan şive komedisi diğeri ise her sezonunda ayrı hikayeler barındıran yapımlar. Çukur ve İçerde sektöre başka bir soluk getirdi. 5 sezondur da kitlesi belli. Yayınlandıkları günde çok büyük rakipleri yok. Tutmaması imkansıza yakın.

Aha katıldığım bir yorumun olmuş mesmeso :A 👏👏
------

Babası yok ki dizide Bahar'ın? 😱

Yokmu ama Nesrinin karakter için Mafya babasının kızı denmişti :D
------

Bence karıştırıyorsun, yada ben de karıştırıyor olabilirim. :A

Sen karıştırıyorsun emre :A @cookies bende okudum ablam mafya babasının kızı dendi :D

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Çukur başladığında reytinglerde İçerdeyi geçen Söz gibi bir rakibi vardı ama tuttu, Üç Kuruşun öyle bir rakibi yok geçen sezon gördük ki Uyanışın kitlesi ve Çukurun kitlesi farklı.
Üç Kuruşun yapması gerektiği şey kendi kitleyi korumaktır eğer kendi kitlesi(İçerde,Çukur) diziyi beğenirse bence tutacak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam