Tek bir fark var ben Akgün'le evlenirdim bastı bacakla değil.Aaaa @serhatt dizi karakteri olmuş 😱 @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Dosi @The_Erinch @cookiesEkli dosyayı görüntüle 109579
Tek bir fark var ben Akgün'le evlenirdim bastı bacakla değil.Aaaa @serhatt dizi karakteri olmuş 😱 @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Dosi @The_Erinch @cookiesEkli dosyayı görüntüle 109579
o açıdan değil hepsini denerdin manasındaTek bir fark var ben Akgün'le evlenirdim bastı bacakla değil.
Diğer ikisiyle kaybedeceğim vakti sadece Akgün'e vermek tercihim.o açıdan değil hepsini denerdin manasında
1. kocası @cookies gençlik hatası dedi zengin koca bulmak için onuboşadı; @Forumdash ile evlendi yalılarda yaşarken faruk dedenin bir takım eksiklikleri nedeniyle onu bahçe tadilatı için gelen @Maskeli Fedai yi mala ile sıva yaparken görünce etkilenip boynuzladı sonra beş parasız kovuldu; maskeli 12 kardeş olduğu için serhatı kaynanası istemedi kardeşleri birbirine düşürür her gece birinin odasına gider diye; en son @eskici yi kafesledi arada @denizz19 ve @Özgür ile de bişiler yaptı dendi günahı boynuna @The_Erinch @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @EmreCan @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @DarkLegenDSevgililer kim oluyor bu durumda
Ben yıllık dozumu aldım galiba1. kocası @cookies gençlik hatası dedi zengin koca bulmak için onuboşadı; @Forumdash ile evlendi yalılarda yaşarken faruk dedenin bir takım eksiklikleri nedeniyle onu bahçe tadilatı için gelen @Maskeli Fedai yi mala ile sıva yaparken görünce etkilenip boynuzladı sonra beş parasız kovuldu; maskeli 12 kardeş olduğu için serhatı kaynanası istemedi kardeşleri birbirine düşürür her gece birinin odasına gider diye; en son @eskici yi kafesledi arada @denizz19 ve @Özgür ile de bişiler yaptı dendi günahı boynuna @The_Erinch @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @EmreCan @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @DarkLegenD
Kovulmadım hala o yalıdayım. Ben kovdum yalı sahiplerini ve hissedarları.1. kocası @cookies gençlik hatası dedi zengin koca bulmak için onuboşadı; @Forumdash ile evlendi yalılarda yaşarken faruk dedenin bir takım eksiklikleri nedeniyle onu bahçe tadilatı için gelen @Maskeli Fedai yi mala ile sıva yaparken görünce etkilenip boynuzladı sonra beş parasız kovuldu; maskeli 12 kardeş olduğu için serhatı kaynanası istemedi kardeşleri birbirine düşürür her gece birinin odasına gider diye; en son @eskici yi kafesledi arada @denizz19 ve @Özgür ile de bişiler yaptı dendi günahı boynuna @The_Erinch @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @EmreCan @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @DarkLegenD
Yuhhh 😱 resmen yabancı dizilerden özenmişler