Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor | Süper Lig 21-22 Sezonu - 6. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%
  • Adana Demirspor kazanır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Sana birisi hakaret etse, hiçbir tepki göstermez misin? Balotelli açısından bakman lazım. Her şeye çift taraflı bakmaya çalışır, yenilince ve Balotelli'ye kinlenince tamamen tek taraflı bakıyor artık. :A
Şu olay tam tersi Fatih'in bile başına gelse Fatih Terim bu sözleri söylese haklı derim. Orada saçma sapan bir şekilde şov yapayım diyip gol kaçırıyor. Belki kendi hocasının bile diyebileceği bir çok kişinin bile diyeceği bir laf. Ha bana böyle denmesine kızarım tabiki ama ben böyle bir hareket yapayım diye de gol kaçırmam. Bunu kimse bilmiyordu. Bu Türkçe bile bilmeyen bir adam dediğin gibi biri gazlamış bunu.
------

Giresun'a da puan kaybediyorsa köyüne dönsün bir zahmet..
Giresun gol atmamış kazanır mı bilmem ama size banko golü var :A

Sergen Yalçın dobra adamdır zaten kendisi de futbol hayatının iyi olmadığını söylüyor. Hatta beni Bayern Münih alacaktı. Bir araştırdılar almadı dediği sözü bile bunu özetler :A
------

Sezon başından beri burada kaç tane hakem hatası oldu. Kazandık diye konuşulmuyor. Kaybettiklerimize gelirse en iyi örnek Gazisehir maçı mis gibi penaltı verilmedi.

BJK 1 kollandıysa siz 3 kollanmışsınızdır. Net. :D
Geçen sezon verilmeyen kırmızılar, penaltılar der geçerim :A

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
  • Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Avatarındaki şahıs tam senin kişiliğini yansıtan bir adam çok doğru karar vermişsin. Bu arada bu akşamki o karambol o dakikada Galatasaray'ın başına gelse ortalığı ayağa kaldıracağına da adım gibi eminim.
Galatasaray olsa maç oraya gelmez direk afiyetle gollerimizi yiyip yenilirdik :A

Ahahahahha BALOTELLİ öz abimdir.. :A

• İlginç
Reactions: Gerekli24
Şu olay tam tersi Fatih'in bile başına gelse Fatih Terim bu sözleri söylese haklı derim. Orada saçma sapan bir şekilde şov yapayım diyip gol kaçırıyor. Belki kendi hocasının bile diyebileceği bir çok kişinin bile diyeceği bir laf. Ha bana böyle denmesine kızarım tabiki ama ben böyle bir hareket yapayım diye de gol kaçırmam. Bunu kimse bilmiyordu. Bu Türkçe bile bilmeyen bir adam dediğin gibi biri gazlamış bunu.
------

Giresun gol atmamış kazanır mı bilmem ama size banko golü var :A
Sergen Yalçın'ın zamanında söylediği sözü mutlaka birisi söylemiştir ve patavatsızlığın cezasını çekti orada aslında. Böyle bir şey söylememiş olsaydı eğer, herhangi bir sorun olmayacaktı. O söz hiçbir futbolcuya söylenmez, söylenmemeli de, direkt hakaret. Hiç kimse, bir kimseye o lafı söyleyemez, hakaret çünkü. Futbolculuğunun kötü olduğunu söyleyebilirsin, yeteneğinin olmadığını söyleyebilirsin ama bu dediğim gibi hakaret oluyor. Keşke bu söz Balotelli'ye gitmeseydi de, Balotelli böyle bir şey yapmasaydı.

Deli ile beyinsiz arasında 180 derece fark var. Sergen'in dediği hakaret direkt.

Sergen Yalçın'ın zamanında söylediği sözü mutlaka birisi söylemiştir ve patavatsızlığın cezasını çekti orada aslında. Böyle bir şey söylememiş olsaydı eğer, herhangi bir sorun olmayacaktı. O söz hiçbir futbolcuya söylenmez, söylenmemeli de, direkt hakaret. Hiç kimse, bir kimseye o lafı söyleyemez, hakaret çünkü. Futbolculuğunun kötü olduğunu söyleyebilirsin, yeteneğinin olmadığını söyleyebilirsin ama bu dediğim gibi hakaret oluyor. Keşke bu söz Balotelli'ye gitmeseydi de, Balotelli böyle bir şey yapmasaydı.
Konudan bağımsız neden bu kadar çok "hakaret" yazıyor bu mesajda? :A

Kaçırdığı o pozisyon sonrası gülerek içten bir şekilde bunun beyni yok diyor. Aslında direkt aşırı bir hakaret söylemi yok. Balotelli Sergen'e o hareketi yaptı diye Sergen de yok oldu.

Deli ile beyinsiz arasında 180 derece fark var. Sergen'in dediği hakaret direkt.
Tamam abi hakaret olsun siz de rahatlayın ben de rahatlayım o zaman Kunzun dediği hakaret bunu yakıştıramadım der gibi der geçerim.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Kaçırdığı o pozisyon sonrası gülerek içten bir şekilde bunun beyni yok diyor. Aslında direkt aşırı bir hakaret söylemi yok. Balotelli Sergen'e o hareketi yaptı diye Sergen de yok oldu.

Tamam abi hakaret olsun siz de rahatlayın ben de rahatlayım o zaman Kunzun dediği hakaret bunu yakıştıramadım der gibi der geçerim.
Kuntz'un dediği şey hakaret falan değil :A

Kuntz'un dediği şey hakaret falan değil :A
Sergeni görünce Beşiktaş'ta kahkaha attım alaya alma yönüne çekerim bence de bir şey yok. Ama Balotelli'ye denilen de net hakaret değildir. Çünkü hoca orada pozisyona gülümseyerek diyor. Kaldı ki her yorumcu bir futbolcuya illa buna benzer şeyler demiştir. Necip'e de zamanında ben bu adamı oynatmam gibi bir şeyler demişti. Şu anda bazen ilk 11de bile oynatıyor. :A
------

Beyni yok demiş 8 sene önce harcadığı bir pozisyon sonrası

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Sergeni görünce Beşiktaş'ta kahkaha attım alaya alma yönüne çekerim bence de bir şey yok. Ama Balotelli'ye denilen de net hakaret değildir. Çünkü hoca orada pozisyona gülümseyerek diyor. Kaldı ki her yorumcu bir futbolcuya illa buna benzer şeyler demiştir. Necip'e de zamanında ben bu adamı oynatmam gibi bir şeyler demişti. Şu anda bazen ilk 11de bile oynatıyor. :A
------

Beyni yok demiş 8 sene önce harcadığı bir pozisyon sonrası
Beyinsiz demiş işte daha ne pozisyon falan diyorsun :A