Ön yargılı olma izlemeni öneririm. Ben çoook beğendim.5 dakikalık ön izleme mi, AşkMİ'den beterleri varmış.
5 dakika ön izlemeye dayanamam ayrıca diziye karşı da bir ön yargım yok zaten.Ön yargılı olma izlemeni öneririm. Ben çoook beğendim.
Zaten Gönül Dağı'nın sürelerine bakınca geçen sezon 150 dakikanın altında olan çok az bölüm vardır. Yeni olan bir şey değil yani.Süreler kısalsın dedikçe iyice suyunu çıkarıyorlar şaka gibi..
Bu dizide komedi damarı da olduğu için süresinin biraz daha kısa olmasını beklersin ama TRT efendiyi doyuramıyoruz.Zaten Gönül Dağı'nın sürelerine bakınca geçen sezon 150 dakikanın altında olan çok az bölüm vardır. Yeni olan bir şey değil yani.
Çok mu süre çok tabii ki ama.
Dizinin kadrosu da geniş. Olaylar akıcı ilerliyor. Bölüm reklamsız olmasına rağmen hiç sıkılmadan izledim mesela.Bu dizide komedi damarı da olduğu için süresinin biraz daha kısa olmasını beklersin ama TRT efendiyi doyuramıyoruz.
170 dakika reklamsız mı. 😱 Allah kolaylık versin isterse dünyanın en iyi dizisi olsun gerçekten çekilecek çile değil.Dizinin kadrosu da geniş. Olaylar akıcı ilerliyor. Bölüm reklamsız olmasına rağmen hiç sıkılmadan izledim mesela.