Affan delisinin kuzeni o hanımağaya dedi ki tvde bir hastaları iyileştiren bir doktor var bunun ona görünmesi lazım dedi
hadi yaa gönderme değilde aslında mesaj verilmiş psikologa gidilmesi hakkında
Affan delisinin kuzeni o hanımağaya dedi ki tvde bir hastaları iyileştiren bir doktor var bunun ona görünmesi lazım dedi
Tvde bir doktor var hastaları iyileştiriyor diyince aklıma direk manolya teyzeciğim geldihadi yaa gönderme değilde aslında mesaj verilmiş psikologa gidilmesi hakkında
Tvde bir doktor var hastaları iyileştiriyor diyince aklıma direk manolya teyzeciğim geldi
Yargı'm varken bu varoş dizi de ne oluyor
Sana profilimle cevap veriyorum çekildiği mekana oyunculara bak nesi varoşYargı'm varken bu varoş dizi de ne oluyor
Konusu varoş oyunculara asla lafım yok Timur Acar, Aslıhan Güner, Barış KılıçSana profilimle cevap veriyorum çekildiği mekana oyunculara bak nesi varoş
Sen ne duygusuz birisiymişsin Kadının ve 2 çocuğunun yaşadığı bir dramayı konu alıyor bu dizi çok üzücü bir senaryo 😜 + kaliteli dramKonusu varoş oyunculara asla lafım yok Timur Acar, Aslıhan Güner, Barış Kılıç
Üzüntüli senaryolara asla gelemem kaliteli mi kalite bi yerleri ile gülüyor şuanSen ne duygusuz birisiymişsin Kadının ve 2 çocuğunun yaşadığı bir dramayı konu alıyor bu dizi çok üzücü bir senaryo 😜 + kaliteli dram
------
3.bölümden başladılar türkülere bazı eksiklikleri olabilir evet onları da güzel müzikler, türküler ile kapatabilirler. 😉 Müzikleri keşke Zümrüdüanka gibi heyecanlı müzikleri olsaydı.
Kalite senin yorumuna çok sinirlendi 🤓Üzüntüli senaryolara asla gelemem kaliteli mi kalite bi yerleri ile gülüyor şuan
Yargı'm varken bu varoş dizi de ne oluyor
Kalite doğruları dedim diye sinirlendiKalite senin yorumuna çok sinirlendi 🤓
Bana eşlik etmek mecburiyetinde değilsinYargı dan kopamadım ama foxu da izliyorum tabii Aliye eşlik ediyorum bugün
Kalite sana kızıyormuş yanlış söylüyor diyorKalite doğruları dedim diye sinirlendi
Yargıya sonra bakacağım ben ablaYargı dan kopamadım ama foxu da izliyorum tabii Aliye eşlik ediyorum bugün
Kalite sana kızıyormuş yanlış söylüyor diyor
------
Yargıya sonra bakacağım ben abla
Kalite doğruları dedim diye sinirlendi
Bana eşlik etmek mecburiyetinde değilsin
Peki.Bak mutlaka
aynı diziyi izledik o yüzden öyle demiştim
4. BÖLÜM FRAGMANLARI
Kaldı geriye son 1 bölüm 🥲😭
Hyr sabah23.00 akşam mı oluyormuş.