- Reaksiyon puanı
- 86,248
- Puanı
- 1,060
Onu bıraktım ama dizi yorum konularına devam müsait oldukça.Konu açarken pek göremiyorum da![]()
------
Gibisi fazla.
Artık foruma ayıracak vaktim yok eskisi gibi.
Onu bıraktım ama dizi yorum konularına devam müsait oldukça.Konu açarken pek göremiyorum da![]()
Gibisi fazla.
Gidiyolar ama ödevimde vae@EmreCan baştan başlıyor misafir gittiyse aç izle
Gidiyolar ama ödevimde vae![]()
Bunu izlemeyi tercih ediyorumHe tmm o zaman doğru ödevinin başına![]()
Bunu izlemeyi tercih ediyorum
Hanımağaların başı açık elinde tesbih moda oldu birde namaz tesbihi sizler çok kullanıyorsunuzdur@AteşBöceği @Zeyno @Angelica
Şakasına demiştim ablaBen kapalıyım ben tespih her zaman elimde olmuyor
Düzenledim şimdi bak ablaBiliyorum canım![]()
Şakasına demiştim abla
------
Demek istediğim şuydu dizilerde saçı açık oyuncuların eline namaz tesbihlerin gitmesi moda oldu![]()
Güvercin Kevsa Zümrüdüanka azimet de sonradan açıldı aslındaSaçı açık olup hanımağa olan ve elinde tespih olan bu karakter bence başka hangi dizide vardı![]()
Güvercin Kevsa Zümrüdüanka azimet de sonradan açıldı aslındaAma elinde tesbih var mıydı bilemem
Azimet hatta saçı gözüküyordu kuran okuyup tesbih çekiyordu
![]()
Onlar katı kurallıydı bu yine safalozKevsa ve Azimet öyle hanımağalardan değildi ki iyide![]()
Onlar katı kurallıydı bu yine safaloz
------
Garibann bu![]()
Oo mükemmel ilerliyor
------
İzleyenler gelsin yorumlaşalım
------
Helal olsun Kürşat çok iyi vurdun Affan'a
------
Kırmızı Oda dizisine gönderme mi yapıldı acaba TV'de bir kadın var bunun gibileri iyileştiriyor dendi@Emre Ozansoy @Angelica @Aserat
@Cervantes bak o beğenmediğin dizi kırmızı odaya gönderme bile yaptıSen hala bu şerefe nail olma
Affan delisinin kuzeni o hanımağaya dedi ki tvde bir hastaları iyileştiren bir doktor var bunun ona görünmesi lazım dediCanım ben tam izleyemedim baştan başlamış sanırım ona bakıyorum ne göndermesi oldu