Adamın canını sıkma burdaDemek ki sende begeniyorsun yarismayi ki caktirmamaya calisiyorsun.![]()
Istemsizce bu video geldi aklima.![]()
Adamın canını sıkma burdaDemek ki sende begeniyorsun yarismayi ki caktirmamaya calisiyorsun.![]()
Istemsizce bu video geldi aklima.![]()
Yemekleri kaçırdı o kadar, ona uygun bir final oldu şansına küssünBir tek @eskici kaldı![]()
1000 TL ve yanına en ucuz miktar hediye verelimYemekleri kaçırdı o kadar, ona uygun bir final oldu şansına küssün![]()
Ya da onun yerine vekil atayalım başkası seçsin onun adına1000 TL ve yanına en ucuz miktar hediye verelim![]()
Yok ceza olsun ona. 20 bin alır birdeYa da onun yerine vekil atayalım başkası seçsin onun adına![]()
1 tane daha 5 puanlı oy geldi2 dakika da cözerim adami.![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar öncelikle selamunaleykum. Ben bu yarışmanın neden final yaptığını şimdi açıklıyorum öncelikle sakin olun, mısırınız, çayınız, çekirdeğiniz, kahveniz benden ben bu yarışmayı RTÜK'e şikayet etmiştim aile yapı ve ahlakını zedelediği için sonra RTÜK amca da yazdığım yazıyı değerlendirdi çok doğru buldu bana baya haklısın dediler @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski çaktırmıyor ama biz bu sebepten dolayı davalık oldum bunlarla lütfen bunlara prim vermeyin kamu oyuna duyurudur@BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @Maskeli Fedai @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi veee diğerleri
Yok ceza olsun ona. 20 bin alır birde
------
1 tane daha 5 puanlı oy geldi![]()
Değiş istersenO 4 puanlik oylardan biri benim bu arada. Telefondan yanlislikla 4 puana basmisim.![]()
Emrecan 1 yapmadan değişAcabilirsin, degistireyim.![]()
%70 üzeri başarıdır. Başardım gibiIslem tamam, kapatabilirsin.![]()
O değil de hem 500 bin hem de 2 TL kazanarak rekor kırdın 😮😱%70 üzeri başarıdır. Başardım gibi![]()
1 TL aslındaO değil de hem 500 bin hem de 2 TL kazanarak rekor kırdın 😮😱![]()
Çay içtik en azından vermeyeceklerdi o paraya ama bizden olsuna getirdiler1 TL aslındabaştan beri istediğim
![]()
Sen zaten ara vermiştin bugün bir uğradınYarışmayı bitirdiniz ve mesaj yazacak konu bulamıyorum.Foruma ara veriyorum siz formatı tekrar başlatana kadar.
![]()
Yok ara vermemiştim , telefonum arızalanmıştı .Sen zaten ara vermiştin bugün bir uğradın![]()
Bari çeyizime falan koyarım tişikkirler@batuhankaralar a 1 adet oldukça kaliteli çekim gücüne sahip Samsung Jet VS7500 Dik Süpürge hediye ediyoruz
![]()