Yok o hediye edecekti, ailesinden birine galiba@Maskeli Fedai seni de IOS camiasına kattık demek...![]()
Yok o hediye edecekti, ailesinden birine galiba@Maskeli Fedai seni de IOS camiasına kattık demek...![]()
43@bazinga come on in bir sayı söyle 1'den 50'ye dek![]()
Şurda son saatler, sen prim verme diyorsunArkadaşlar öncelikle selamunaleykum. Ben bu yarışmanın neden final yaptığını şimdi açıklıyorum öncelikle sakin olun, mısırınız, çayınız, çekirdeğiniz, kahveniz benden ben bu yarışmayı RTÜK'e şikayet etmiştim aile yapı ve ahlakını zedelediği için sonra RTÜK amca da yazdığım yazıyı değerlendirdi çok doğru buldu bana baya haklısın dediler @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski çaktırmıyor ama biz bu sebepten dolayı davalık oldum bunlarla lütfen bunlara prim vermeyin kamu oyuna duyurudur@BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @Maskeli Fedai @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi veee diğerleri
@Maskeli Fedai seni de IOS camiasına kattık demek...![]()
AhahahahahhaYok o hediye edecekti, ailesinden birine galiba@Maskeli Fedai
Yarışmanın final yapma nedeni de bu zaten bunlar çaktırmıyor ama gerçekler bunlar açıklamak zorunda kaldım..Arkadaşlar öncelikle selamunaleykum. Ben bu yarışmanın neden final yaptığını şimdi açıklıyorum öncelikle sakin olun, mısırınız, çayınız, çekirdeğiniz, kahveniz benden ben bu yarışmayı RTÜK'e şikayet etmiştim aile yapı ve ahlakını zedelediği için sonra RTÜK amca da yazdığım yazıyı değerlendirdi çok doğru buldu bana baya haklısın dediler @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski çaktırmıyor ama biz bu sebepten dolayı davalık oldum bunlarla lütfen bunlara prim vermeyin kamu oyuna duyurudur@BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @Maskeli Fedai @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi veee diğerleri
Arkadaşlar öncelikle selamunaleykum. Ben bu yarışmanın neden final yaptığını şimdi açıklıyorum öncelikle sakin olun, mısırınız, çayınız, çekirdeğiniz, kahveniz benden ben bu yarışmayı RTÜK'e şikayet etmiştim aile yapı ve ahlakını zedelediği için sonra RTÜK amca da yazdığım yazıyı değerlendirdi çok doğru buldu bana baya haklısın dediler @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski çaktırmıyor ama biz bu sebepten dolayı davalık oldum bunlarla lütfen bunlara prim vermeyin kamu oyuna duyurudur@BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @Maskeli Fedai @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi veee diğerleri
Anlatın gerçekleri artıkkŞurda son saatler, sen prim verme diyorsun![]()
Bilemem ben duzenlemedim anketi RTUK ankete de el atmis zaarPeki Ankette niye hic "kötü" veya "eh iste" oyu yok.![]()
![]()
![]()
43 tane etiket yapmışsınız mecbur geldik.@Tolstoyevski demiştim benim değil, senin etiket ile gelir diye![]()
Sonuç olarak Tols'un ki ile geldin43 tane etiket yapmışsınız mecbur geldik.![]()
Şehir konuları açardı. Bununla çeker paylaşır
Bilemem ben duzenlemedim anketi RTUK ankete de el atmis zaar![]()
Teşekkürler güzel hediye. Sahip olmak isteyeceğim ama asla para vermeye kıyamayacağım türden bir şey.
Yemeğe kaçtım şimdiŞehir konuları açardı. Bununla çeker paylaşır![]()