18 Eylül 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izlediniz?

• Kardeşlerim | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Totalde ki K ve GD savaşı devam edecek gibi.. Son Yaz beklenenden düşük başlamış.
Ekim ayında tam otursun insanlar ekran karşısına, dahada şekillenecektir oranlar.

Niye bir çok isim Son Yaz sanki 1 reyting almış gibi davranıp yorum yapıyor. :A Çukurova, Masumlar Apartmanı bile sezonu düşük oranlarla açmışken hatta geçen sezon Cumartesi günleri 10+ alan Kardeşlerim ve Gönül Dağı bile 5-6 bandında giderken Son Yaz bu iki güçlü rakibe ve hikayede yaşanan ayrılıklar/değişikliklere rağmen AB ve ABC1'de fena gitmemiş bence. Haftaya 4'e çıkar ama bu oranlar FOX'a yeter mi onu bilmiyorum.

Masterchef bu sezon beklentimin altında gidiyor.

Niye bir çok isim Son Yaz sanki 1 reyting almış gibi davranıp yorum yapıyor. :A Çukurova, Masumlar Apartmanı bile sezonu düşük oranlarla açmışken hatta geçen sezon Cumartesi günleri 10+ alan Kardeşlerim ve Gönül Dağı bile 5-6 bandında giderken Son Yaz bu iki güçlü rakibe ve hikayede yaşanan ayrılıklar/değişikliklere rağmen AB ve ABC1'de fena gitmemiş bence. Haftaya 4'e çıkar ama bu oranlar FOX'a yeter mi onu bilmiyorum.

Masterchef bu sezon beklentimin altında gidiyor.
Ben @Maskeli Fedai'yi gıcık etmek için yaptım diziyle derdim yok. :A

Şarkılar Bizi Söyler kötü gidiyor. Devam etmesi için en az 2,50-3 bandına çıkması gerekiyor bence. Yakında gün değişikliği yada final haberi gelebilir.

Kardeşlerim iyi gidiyor ama AB'de çabuk düştü. Total reytingleri ile sezonu rahat çıkaracaktır yine de.

Gönül Dağı da iyi ama tüm dizilerde olduğu gibi o da geçen sezonki reytinglerinden uzak şimdilik.

Son Yaz bence fena başlamamış. Yani eğer geçen sezon çok yüksek reytingler alsaydı tamam düşük derdim ama zaten 4-5 bandında giden bir dizi 3 reyting ile başlamış bence iyi.

Masterchef eh işte. O Ses Türkiye acilen başlamalı bugün AB'de zirve şansı yüksek.

Sen önce kendi dizine bak Son Yaz en azından kendi kitlesini oluşturmuş ve en fazla 6 alan bir iş. KO ise çift haneli reytinglerden 3'lere düştü. :A
Evet bakıyorum ve düşmüş haliyle bile AB'de zirveye yerleşen, TV8 gibi risksiz bir kanalda yayınlandığı için reyting tehlikesi de olmayan bir iş görüyorum. :A Oysa FOX'un bir gün daha boşalsa da yeni dizi başlatsak diye düşündüğüne eminim ve 2-3 bandında reyting almak elini güçlendiren bir şey değil. :A
------

Kırmızı Oda'nın 15.30 ve 00.30 tekrarları hangi grupta kaç reyting aldı ve kaçıncı sıralarda hazır gelmişken yazsana. :A @denizz19

Son düzenleme:
Evet bakıyorum ve düşmüş haliyle bile AB'de zirveye yerleşen, TV8 gibi risksiz bir kanalda yayınlandığı için reyting tehlikesi de olmayan bir iş görüyorum. :A Oysa FOX'un bir gün daha boşalsa da yeni dizi başlatsak diye düşündüğüne eminim ve 2-3 bandında reyting almak elini güçlendiren bir şey değil. :A
------

Kırmızı Oda'nın 15.30 ve 00.30 tekrarları hangi grupta kaç reyting aldı ve kaçıncı sıralarda hazır gelmişken yazsana. :A @denizz19
Bahsettiğim olayın kanalla alakası yoktu yalnız sen yine istediğin yere çekmişsin konuyu. :A Demek istediğim Son Yaz zaten 4-5 en fazla 6 aldı geçen sezon ama diğer işlere baktığımızda düşüş çok fazla. :A

------

0,90 - 1,15 - 0,98 (15.00 tekrarı)
0,58 - 0,57 - 0,79 (Gece)

• Beğendim
Reactions: Aserat
“Son Yaz” beklediğimden gayet iyi başlamış, hem yeni gün hem rakipleri var hem de sezon arasını uzun tuttu. Ben 2 küsür beklerken gayet parlak açılış olmuş, kimse 4-5 açılış beklemiyordur ki zaten o oranları geçen sezonunda zar zor aldı. Geçen yılın çift oranlar alan rakiplerininin şu anki oranları ortadayken gayet iyi diyebiliriz, kış gelmemiş yani. :A @Aserat

• Güldürdün
Reactions: cookies
“Son Yaz” beklediğimden gayet iyi başlamış, hem yeni gün hem rakipleri var hem de sezon arasını uzun tuttu. Ben 2 küsür beklerken gayet parlak açılış olmuş, kimse 4-5 açılış beklemiyordur ki zaten o oranları geçen sezonunda zar zor aldı. Geçen yılın çift oranlar alan rakiplerininin şu anki oranları ortadayken gayet iyi diyebiliriz, kış gelmemiş yani. :A @Aserat
2 küsür beklerken parlak açılış mı olmuş Total'i zaten 2 küsür. :F Diğer gruplarda da abartılacak oranlar alamamış FOX standartlarında başarılı sonuçlar değil. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt