18 Eylül 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izlediniz?

• Kardeşlerim | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Son Yaz fena başlamamış ab'de +5 oranlara çıkar
yeni gününe alıştıkça.

FOX gibi 20 tane dizi sipariş eden bir kanalda sorunsuz devam edebilmek için en az 5-6 reyting almak gerekiyor yükselse bile şimdilik o seviyeye ulaşması çok zor maalesef. :A
Sanki bu hafta tüm diziler yüksek başladı da Son Yaz tek kötü başlamış gibi konuşuyorsun.. :A Reytingler genel olarak böyle :A

Sanki bu hafta tüm diziler yüksek başladı da Son Yaz tek kötü başlamış gibi konuşuyorsun.. :A Reytingler genel olarak böyle :A
E siz de dün sadece Kırmızı Oda (bundan daha yüksek reytinglerle) kötü başlamış gibi konuşmadınız mı bunun karşılıksız kalmayacağını tahmin etmeliydin. :A

Şu anda reytinglere böyle baktığına eminim. :A
20210919_110842.jpg

20210919_111833.jpg

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
E siz de dün sadece Kırmızı Oda (bundan daha yüksek reytinglerle) kötü başlamış gibi konuşmadınız mı bunun karşılıksız kalmayacağını tahmin etmeliydin. :A

Şu anda reytinglere böyle baktığına eminim. :A
Ekli dosyayı görüntüle 109420
Ekli dosyayı görüntüle 109422
Balon Oda'n senin o kadar tantana yapmana rağmen beklediğin gibi başlamadı kayıtsız kalamazdım :A

Ahahahahhaa yooo :A Biterse yeni bir dizide deneriz şansımı :A

Kardeşlerim

Total:
6.72 (1) ( Share: 20.96)
AB: 3.83 (3) (Share: 13.15)
ABC1: 4.89 (2) (Share: 14.69)
Gönül Dağı
Total:
6.05 (2)
AB: 5.03 (1)
ABC1: 6.26 (1)

Son Yaz
Total:
2.80 (6)
AB: 3.22 (4)
ABC1: 3.34 (4)

Masterchef Türkiye
Total:
3.68 (4)
AB: 4.34 (2)
ABC1: 4.63 (3)

Şarkılar Bizi Söyler
Total:
1.84 (11)
AB: 2.00 (8)
ABC1: 1.88 (10)

Yalancı (Tekrar)
Total:
0.96 (32)
AB: 0.63 (55)
ABC1: 1.23 (19)

Kaynak: Televizyoncu Adam

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Balon Oda'n senin o kadar tantana yapmana rağmen beklediğin gibi başlamadı kayıtsız kalamazdım :A

Ahahahahhaa yooo :A Biterse yeni bir dizide deneriz şansımı :A
Twitter'daki fandomun yaz boyunca abartılı övgülerle bu diziyi abartmasının yanında sadece benim tantana yapmam solda sıfır kalıyor. :A Sen de bu reytingleri beklemediğin için ben de kayıtsız kalmıyorum ne farkı var. :A

Hiç kıvırma şu an için böyle kan ağlıyor. :A Gerçi bu ağlama mı onu da anlayamadım. :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Twitter'daki fandomun yaz boyunca abartılı övgülerle bu diziyi abartmasının yanında sadece benim tantana yapmam solda sıfır kalıyor. :A Sen de bu reytingleri beklemediğin için ben de kayıtsız kalmıyorum ne farkı var. :A

Hiç kıvırma şu an için böyle kan ağlıyor. :A Gerçi bu ağlama mı onu da anlayamadım. :A
@denizz19 'u meşhur eden kitleden ne bekliyorsun :A

Ağla, on numara oyunculuk yapmış Hafsanur'um.. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Son Yaz ne çok kötü ne de çok iyi bir açılış yapmış. Haftaya mutlaka yükselmesi gerekir yoksa Ekim'in ortasında final bölümünü izleriz.