18 Eylül 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izlediniz?

• Kardeşlerim | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Son Yaz fena başlamamış ab'de +5 oranlara çıkar
yeni gününe alıştıkça.

FOX gibi 20 tane dizi sipariş eden bir kanalda sorunsuz devam edebilmek için en az 5-6 reyting almak gerekiyor yükselse bile şimdilik o seviyeye ulaşması çok zor maalesef. :A
Sanki bu hafta tüm diziler yüksek başladı da Son Yaz tek kötü başlamış gibi konuşuyorsun.. :A Reytingler genel olarak böyle :A

Sanki bu hafta tüm diziler yüksek başladı da Son Yaz tek kötü başlamış gibi konuşuyorsun.. :A Reytingler genel olarak böyle :A
E siz de dün sadece Kırmızı Oda (bundan daha yüksek reytinglerle) kötü başlamış gibi konuşmadınız mı bunun karşılıksız kalmayacağını tahmin etmeliydin. :A

Şu anda reytinglere böyle baktığına eminim. :A
20210919_110842.jpg

20210919_111833.jpg

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
E siz de dün sadece Kırmızı Oda (bundan daha yüksek reytinglerle) kötü başlamış gibi konuşmadınız mı bunun karşılıksız kalmayacağını tahmin etmeliydin. :A

Şu anda reytinglere böyle baktığına eminim. :A
Ekli dosyayı görüntüle 109420
Ekli dosyayı görüntüle 109422
Balon Oda'n senin o kadar tantana yapmana rağmen beklediğin gibi başlamadı kayıtsız kalamazdım :A

Ahahahahhaa yooo :A Biterse yeni bir dizide deneriz şansımı :A

Kardeşlerim

Total:
6.72 (1) ( Share: 20.96)
AB: 3.83 (3) (Share: 13.15)
ABC1: 4.89 (2) (Share: 14.69)
Gönül Dağı
Total:
6.05 (2)
AB: 5.03 (1)
ABC1: 6.26 (1)

Son Yaz
Total:
2.80 (6)
AB: 3.22 (4)
ABC1: 3.34 (4)

Masterchef Türkiye
Total:
3.68 (4)
AB: 4.34 (2)
ABC1: 4.63 (3)

Şarkılar Bizi Söyler
Total:
1.84 (11)
AB: 2.00 (8)
ABC1: 1.88 (10)

Yalancı (Tekrar)
Total:
0.96 (32)
AB: 0.63 (55)
ABC1: 1.23 (19)

Kaynak: Televizyoncu Adam

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Balon Oda'n senin o kadar tantana yapmana rağmen beklediğin gibi başlamadı kayıtsız kalamazdım :A

Ahahahahhaa yooo :A Biterse yeni bir dizide deneriz şansımı :A
Twitter'daki fandomun yaz boyunca abartılı övgülerle bu diziyi abartmasının yanında sadece benim tantana yapmam solda sıfır kalıyor. :A Sen de bu reytingleri beklemediğin için ben de kayıtsız kalmıyorum ne farkı var. :A

Hiç kıvırma şu an için böyle kan ağlıyor. :A Gerçi bu ağlama mı onu da anlayamadım. :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Twitter'daki fandomun yaz boyunca abartılı övgülerle bu diziyi abartmasının yanında sadece benim tantana yapmam solda sıfır kalıyor. :A Sen de bu reytingleri beklemediğin için ben de kayıtsız kalmıyorum ne farkı var. :A

Hiç kıvırma şu an için böyle kan ağlıyor. :A Gerçi bu ağlama mı onu da anlayamadım. :A
@denizz19 'u meşhur eden kitleden ne bekliyorsun :A

Ağla, on numara oyunculuk yapmış Hafsanur'um.. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Son Yaz ne çok kötü ne de çok iyi bir açılış yapmış. Haftaya mutlaka yükselmesi gerekir yoksa Ekim'in ortasında final bölümünü izleriz.

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,481
Son Üye
Sabir