Sonu yalancı gibi olcak benceNiye tutmasın? Ne güzel dizi.
Sonu yalancı gibi olcak benceNiye tutmasın? Ne güzel dizi.
FocuslamışsınOnun küçüktü malum yeri İsmailde ışık yok, başroldeki kız itici.Bence foxun en az iddialı işi
Malum yeri neresi kase miOnun küçüktü malum yeri İsmailde ışık yok, başroldeki kız itici.Bence foxun en az iddialı işi
Hahahaha büyü yapmama gerek yok ki bu analizi yapmak için reytingleri yakından takip etmek yeterdi. 100 binden fazla tweet atılmış ama sonuç 3 reyting.Büyü yaptın değil mi..
Yine de çok kötü durumda değil Yükselir önümüzdeki haftalarda..Hahahaha büyü yapmama gerek yok ki bu analizi yapmak için reytingleri yakından takip etmek yeterdi. 100 binden fazla tweet atılmış ama sonuç 3 reyting.
FOX gibi 20 tane dizi sipariş eden bir kanalda sorunsuz devam edebilmek için en az 5-6 reyting almak gerekiyor yükselse bile şimdilik o seviyeye ulaşması çok zor maalesef.Yine de çok kötü durumda değil Yükselir önümüzdeki haftalarda..
Sanki bu hafta tüm diziler yüksek başladı da Son Yaz tek kötü başlamış gibi konuşuyorsun.. Reytingler genel olarak böyleFOX gibi 20 tane dizi sipariş eden bir kanalda sorunsuz devam edebilmek için en az 5-6 reyting almak gerekiyor yükselse bile şimdilik o seviyeye ulaşması çok zor maalesef.
E siz de dün sadece Kırmızı Oda (bundan daha yüksek reytinglerle) kötü başlamış gibi konuşmadınız mı bunun karşılıksız kalmayacağını tahmin etmeliydin.Sanki bu hafta tüm diziler yüksek başladı da Son Yaz tek kötü başlamış gibi konuşuyorsun.. Reytingler genel olarak böyle
Balon Oda'n senin o kadar tantana yapmana rağmen beklediğin gibi başlamadı kayıtsız kalamazdımE siz de dün sadece Kırmızı Oda (bundan daha yüksek reytinglerle) kötü başlamış gibi konuşmadınız mı bunun karşılıksız kalmayacağını tahmin etmeliydin.
Şu anda reytinglere böyle baktığına eminim.
Ekli dosyayı görüntüle 109420
Ekli dosyayı görüntüle 109422
Gönül DağıKardeşlerim
Total: 6.72 (1) ( Share: 20.96)
AB: 3.83 (3) (Share: 13.15)
ABC1: 4.89 (2) (Share: 14.69)
Twitter'daki fandomun yaz boyunca abartılı övgülerle bu diziyi abartmasının yanında sadece benim tantana yapmam solda sıfır kalıyor. Sen de bu reytingleri beklemediğin için ben de kayıtsız kalmıyorum ne farkı var.Balon Oda'n senin o kadar tantana yapmana rağmen beklediğin gibi başlamadı kayıtsız kalamazdım
Ahahahahhaa yooo Biterse yeni bir dizide deneriz şansımı
@denizz19 'u meşhur eden kitleden ne bekliyorsunTwitter'daki fandomun yaz boyunca abartılı övgülerle bu diziyi abartmasının yanında sadece benim tantana yapmam solda sıfır kalıyor. Sen de bu reytingleri beklemediğin için ben de kayıtsız kalmıyorum ne farkı var.
Hiç kıvırma şu an için böyle kan ağlıyor. Gerçi bu ağlama mı onu da anlayamadım.
Kabul et rezil oldunuz bu oranlar çok yükselmez gibi
KONUŞ BE İSVEÇ'İN GURURUKabul et rezil oldunuz bu oranlar çok yükselmez gibi
Dün o sosyal medyaya fazla bel bağlıyordun şimdi laf atmaya mı başladın.
Dosi hanıma bakın hele o da rakibin tarafına geçmiş..Kabul et rezil oldunuz bu oranlar çok yükselmez gibi