Oğuzhan Uğur
Sonunda buldum benle aynı fikirde biriniHasan Can Kaya
Oğuzhan Uğur
Sonunda buldum benle aynı fikirde biriniHasan Can Kaya
Abuzer Kömürcü'nün yırtık atleti > Aşkı Memnu.. @slhttnmtlDiğer kaliteli diziler var ama KV en iyisidir.
Cevabını verdimAman antilik böyle bir şey ama, aslında bir sürü var diye yazmayacaktım ama olmazdı, olamazdı...
Kolpaçino serisini Kemal Sunal filmlerinden üstün tutan bir balon kitle var bir de @DarkLegenD
Abuzer Kömürcü'nün yırtık atleti > Aşkı Memnu.. @slhttnmtl
------
Kolpaçino serisi
------
Cevabını verdim
Bulamadım işte.Madem bunu özledin git İlk ve Son'u izle Özge ve Şerif Erol'un orada da bir sürü ortak sahnesi var. En azından daha iyi bir şeye vaktini harcarsın.
Recep İvedik
Ben Aşk-ı Memnu'yu doğru düzgün izlemiş biri bile değilim, maalesef bu etkilemedi.Abuzer Kömürcü'nün yırtık atleti > Aşkı Memnu.. @slhttnmtl
------
Kolpaçino serisi
------
Cevabını verdim
Canevimden vurdun ama şimdi, gerçi diziyi nasıl çıkarabildiğin diyeceğim de Türk dizileriyle aran iyiyse kapağım yeter.Bizim Hikaye.. @slhttnmtl
Adını bile unuttum neydi cidden bakayım bi sjklgjklsGeorge Costanza...
Ahahahahahah oh olsun sanaCanevimden vurdun ama şimdi, gerçi diziyi nasıl çıkarabildiğin diyeceğim de Türk dizileriyle aran iyiyse kapağım yeter.
Neyse benim dizim maalesef balon olamadı ama keşke olsaydı da elalem abartsaydı.
Geniş Aile ve Ulvi, Cevahir, Bilal gibi tüm saçma sapan karikatürize karakterleri...Adını bile unuttum neydi cidden bakayım bi sjklgjkls
Hee Monica karakteri...
Bunu nasıl seviyorsun hocam ya..