Maskeli Fedai
Favori Üye
Senin izlediğin o vasat diziler KV'nin yanına bile yaklaşamaz..Çok komik şakaymış, güldük ve eğlendik.
Senin izlediğin o vasat diziler KV'nin yanına bile yaklaşamaz..Çok komik şakaymış, güldük ve eğlendik.
Batman üçlemesini sevmeyen filmden anlamıyordur..İzleme zaten
Star Wars serisi. Türkler çekse dalga geçilirdi...
Aralarında tek izlediğim o zaten de bana göre başyapıt da değilBatman üçlemesini sevmeyen filmden anlamıyordur..
Spartacus da dePrison Break...
Bütün Yeşilçam filmleri...
O da balon evet.Spartacus da de
Yo, o değil ama herkesin birbirinin koynunda olması diziyi kalitesiz yapmaz. Sonuçta önemli bir roman uyarlamasıydı.Ne herkesin birbirinin koynunda olduğu Aşkı Memnu mu
Bak iyi hatırlattın, bir de KV antiliği yapınca insanların izlediği diziye vasat diyen KV fanları var.Senin izlediğin o vasat diziler KV'nin yanına bile yaklaşamaz..
Üçleme > Fight Club..Aralarında tek izlediğim o zaten de bana göre başyapıt da değil
Balon diyerek sen başlattın..Yo, o değil ama herkesin birbirinin koynunda olması diziyi kalitesiz yapmaz. Sonuçta önemli bir roman uyarlamasıydı.
Bak iyi hatırlattın, bir de KV antiliği yapınca insanların izlediği diziye vasat diyen KV fanları var.
Diğer kaliteli diziler var ama KV en iyisidir.Yo, o değil ama herkesin birbirinin koynunda olması diziyi kalitesiz yapmaz. Sonuçta önemli bir roman uyarlamasıydı.
Bak iyi hatırlattın, bir de KV antiliği yapınca insanların izlediği diziye vasat diyen KV fanları var.
İlk Kurtlar Vadisi en iyi yerli dizidir. Daha iyisi gelmemiştir ve gelmeyecektir..
Bence de Türkiye'nin en iyi yerli dizisi
Aman antilik böyle bir şey ama, aslında bir sürü var diye yazmayacaktım ama olmazdı, olamazdı...Balon diyerek sen başlattın..
Kızamadım güldüm bu ne