Maskeli Fedai
Favori Üye
Senin izlediğin o vasat diziler KV'nin yanına bile yaklaşamaz..Çok komik şakaymış, güldük ve eğlendik.![]()
Senin izlediğin o vasat diziler KV'nin yanına bile yaklaşamaz..Çok komik şakaymış, güldük ve eğlendik.![]()
Batman üçlemesini sevmeyen filmden anlamıyordur..İzleme zaten
Star Wars serisi. Türkler çekse dalga geçilirdi...
Aralarında tek izlediğim o zaten de bana göre başyapıt da değilBatman üçlemesini sevmeyen filmden anlamıyordur..
Spartacus da dePrison Break...
Bütün Yeşilçam filmleri...
O da balon evet.Spartacus da de![]()
Yo, o değil ama herkesin birbirinin koynunda olması diziyi kalitesiz yapmaz. Sonuçta önemli bir roman uyarlamasıydı.Ne herkesin birbirinin koynunda olduğu Aşkı Memnu mu![]()
Bak iyi hatırlattın, bir de KV antiliği yapınca insanların izlediği diziye vasat diyen KV fanları var.Senin izlediğin o vasat diziler KV'nin yanına bile yaklaşamaz..
Üçleme > Fight Club..Aralarında tek izlediğim o zaten de bana göre başyapıt da değil![]()
Balon diyerek sen başlattın..Yo, o değil ama herkesin birbirinin koynunda olması diziyi kalitesiz yapmaz. Sonuçta önemli bir roman uyarlamasıydı.
Bak iyi hatırlattın, bir de KV antiliği yapınca insanların izlediği diziye vasat diyen KV fanları var.![]()
Diğer kaliteli diziler var ama KV en iyisidir.Yo, o değil ama herkesin birbirinin koynunda olması diziyi kalitesiz yapmaz. Sonuçta önemli bir roman uyarlamasıydı.
Bak iyi hatırlattın, bir de KV antiliği yapınca insanların izlediği diziye vasat diyen KV fanları var.![]()
İlk Kurtlar Vadisi en iyi yerli dizidir. Daha iyisi gelmemiştir ve gelmeyecektir..
Bence de Türkiye'nin en iyi yerli dizisi![]()
Aman antilik böyle bir şey ama, aslında bir sürü var diye yazmayacaktım ama olmazdı, olamazdı...Balon diyerek sen başlattın..
Kızamadım güldüm bu ne