Kullanıcı adını yaz en kötü oradan bulunur hocam.Hangisini becerebilirsem 🤣
Kullanıcı adını yaz en kötü oradan bulunur hocam.Hangisini becerebilirsem 🤣
Yayını açıp ekliyorum hocamBurak-Yedekci ekleyebilirsin hocam
O ne oluyor 😂hiç anlamadığım konular.Ama bir arkadaşımla daha oynarken aynı hatayı alıyorduk.Böyle yapıyorduBağlantı kopuyor neden acaba
------
Type 2 type 3 birlikte oynayamıyor diye bir olay vardı eskiden. O yüzden mi acaba
Ama aykutla yada öoğu kişiyle oynayabiliyoruz meselaO ne oluyor 😂hiç anlamadığım konular.Ama bir arkadaşımla daha oynarken aynı hatayı alıyorduk.Böyle yapıyordu
Peki nasıl çözdünüz hocam Bir de yurt dışında mısınız?O ne oluyor 😂hiç anlamadığım konular.Ama bir arkadaşımla daha oynarken aynı hatayı alıyorduk.Böyle yapıyordu
Çözemedik.Birbirimize gidip yanyana oynuyoruz 🤣🤣 hayır istanbul hocamPeki nasıl çözdünüz hocam Bir de yurt dışında mısınız?
O da iyiymiş Olacak iş değil gerçekten.Çözemedik.Birbirimize gidip yanyana oynuyoruz 🤣🤣 hayır istanbul hocam
Wifiye gecip davet atıyorum hocamO da iyiymiş Olacak iş değil gerçekten.
Aynen siz deneyin de olmazsa benle atarsınKapattım yayını.Yayından olucağını sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez.Sen kapatma oyunu en kötü seninle atıcaz bir el yapıcak birşey yok.Boşa açmamış olayım en azından psyi 🤣
Tamamdır hocam bekliyorumO da iyiymiş Olacak iş değil gerçekten.
------
Wifiye gecip davet atıyorum hocam
İyi bariBen dili İngilizce yapıp wifiye geçtim çözüldü. Yoksa yayından mıydı bilemedim
Yayını açtım şimdi demek ki yayından değil.Deneyeceğim bunu 🤣Ben dili İngilizce yapıp wifiye geçtim çözüldü. Yoksa yayından mıydı bilemedim
Sen yayını tekrar başlat maç ortasında kopmazsa demek ki benimle alakalıydıTamamdır hocam bekliyorum
Süper. Arkadaşla oynamana vesile olursam efsane olurYayını açtım şimdi demek ki yayından değil.Deneyeceğim bunu 🤣