Hocam 20-30 dakika sonra müsaitsen daha iyi olur bir şeyler atıştıracam şimdiHocam musaitsen oynayalım
Hocam 20-30 dakika sonra müsaitsen daha iyi olur bir şeyler atıştıracam şimdiHocam musaitsen oynayalım
Canlı yayın linki bırakınTamam hocam haber bekliyorum senden
Drag hoca yayın yapabilir mi? Geçen 10mbit diyorduCanlı yayın linki bırakın
Gir hocam gir yayını falan boşver @12.Adam rahat bırak adamı olmuyor işteDrag hoca yayın yapabilir mi? Geçen 10mbit diyordu
Yayın yok ama isteyen skor tahmini yapabilirGir hocam gir yayını falan boşver @12.Adam rahat bırak adamı olmuyor işte
10 Mbit netimle yayın yapmaya kalksam işkence olur bizeYayın yok ama isteyen skor tahmini yapabilir
Bende 50mbit var ama uzakta olduğu için mobil data açıyorum. Deneyebiliriz istiyorsan hocam, mobilden upload ederim.10 Mbit netimle yayın yapmaya kalksam işkence olur bize
Hocam canlı yayın olarak açıyorlar upload falan hiç uğraşma yorarBende 50mbit var ama uzakta olduğu için mobil data açıyorum. Deneyebiliriz istiyorsan hocam, mobilden upload ederim.
Twitch adım: budagol
Nasıl hocam anlamadım. Ben yayın yaparken izleyebilirler demi, upload edemem videoyu zatenHocam canlı yayın olarak açıyorlar upload falan hiç uğraşma yorar
Sen bana davet at bekliyorum. Canlı yayın açmayı bilsem anlatacam ama hiç hakim değilim o konulara.
Aynen izlerler twich üzerindenNasıl hocam anlamadım. Ben yayın yaparken izleyebilirler demi, upload edemem videoyu zaten
Yayın açılmıyor
Hocam hafif lag oluyor aynen. Ama arkadaşlar istiyor ne yapalım Yayınlayalım mı yoksa gizli kapılar ardında mı oynayalımHocam yayın işini boşver oyun akıcı olmuyor çok lag olmasa da @Moral Veren Adam
Hocam boşver arkadaşlarıHocam hafif lag oluyor aynen. Ama arkadaşlar istiyor ne yapalım Yayınlayalım mı yoksa gizli kapılar ardında mı oynayalım
4'lü multi yapılmıyor kiYok mu başka biriler ya 4lü multi yapalım 😂
Tamam hocam atıyorum davetHocam boşver arkadaşları
Biliyorsun benim tüm taktiğim pas üstüne o hafif laglar onun önüne geçiyor maalesef.
------
4'lü multi yapılmıyor ki
@Moral Veren Adam bak bir Fifacı daha
@xdragxx yamulmuşsun.Tamam hocam atıyorum davet