15 Aralık 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 3 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 35.7%
  • Akasya Durağı (Star)

Oy: 2 14.3%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 7.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye - Unutulmayanlar (Show)

Oy: 2 14.3%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne yine açık ara zirvede.

Kurtlar Vadisi Pusu özellikle A/B'de ciddi şekilde düşüşe geçerek 6 reytingin de altında kalarak tarihinin en düşük oranlarını aldı.

Alemin Kıralı, A/B'de ilk 10'a girmeyi başardı. Totalde de iyi performans gösterdi.

Akasya Durağı ise yarışı çok gerilerden takip etti.

Son düzenleme:
kurtlar vadisini izledim her zamanki gibi güzel bi bölümdü.deli hikmet bu sezon ilk defa gözüktü ama öldü mü ölmedi mi haftaya görcez.ama yeni bölüm başlamadan ve bittikten sonra halo dayı klibi muhteşemdi.helal olsun unutmadıklarını gösterdiler.mekanı cennet olsun

kurtlarin vadisi ni izledim süper ötesi bir bölüm dü, bölümün sonunda zaza yapti yapacagini. Vadi yine Eski zamanlardaki gibi heycan vermeye basladi.

tabikide kurtlar vadisini izledim de yalnız bişey dikkatimi çekiyor artık senaryo çok dağılmaya başlandı bu hafta zazayı hiç mi hiç göstermediler sezon başından beri deli hikmet ortalarda yoktu adam bir girdi bu sefer de zaza onu halletti nasıl halletti nasıl buldun en azından oraları göster de bi heyecan olsun dizi de dimi ama bu hafta aksiyon adına hiçmi hiç bişey yoktu malesef fragmandaki rüya değildi fakat gerçekte değildi yani millet onun için izlemiştir büyük ihtimalle ankete de baktığımız zaman senaryo çok ama çok dağınık işliyor ya bitirsinler bence fazla uzatmasınlar artık çünkü epey yorulmuşlar anladığım kadarıyla yazık yani bu arada halo dayıyı unutmamaları çok etkileyiciydi ona helal olsun mekanı cennet olsun diyorum. . .

Internet kullanicilarinin cogunlukla izledigi diziler; Yer gok ask, Pis yedili, Kuzey guney, Kurtlar vadisi, Feriha. Reytinglere gore en cok izlenenler; Arka sokaklar, OBGZ, Muhtesem yuzyil, FGSN, Hayat devam ediyor. Demekki internet kullananlar cok dizi izlemiyor yada AGB aletlerini hep internet kullanmayanlarin evine koymus???

Internet kullanicilarinin cogunlukla izledigi diziler; Yer gok ask, Pis yedili, Kuzey guney, Kurtlar vadisi, Feriha. Reytinglere gore en cok izlenenler; Arka sokaklar, OBGZ, Muhtesem yuzyil, FGSN, Hayat devam ediyor. Demekki internet kullananlar cok dizi izlemiyor yada AGB aletlerini hep internet kullanmayanlarin evine koymus???

haklısın katılıyorum kardesım

Bence burda bir gariplik yok, internet kullanıcılarının çoğunlukla ergenler ve gençler olduğunu biliyorsun. Ama esas nokta şu internette facebook-twitter açma, yazışma işlerini nerdeyse sadece ergenler yapıyor. O nedenle sonuçlar normal gözüküyor. Örnek verecek olursak, bugün kimse Muhteşem Yüzyıl'ın bu reytingi alamayacağını söyleyemez, çünkü siz izlemeseniz de ebeveynleriniz izliyor ve tv'den izliyor.

İki dizi de (KVP-Fatmagül) düşmüş, o zaman kim yükseldi, tv izleme oranları mı azaldı ?

bu reyting sonuclarindan sonra AGB ye hic gübenim kalmadi, taman fgsn vadi den daha cok izleniyor olabilir ama vadi yi bu Kadar düsük göstermekte olmaz. Bu yüzden bundan sonra birtek SBT nin reytinglerini esasa alip yorumlayacagim.

'TÜM GÜN AB' SIRALAMASI

KANAL D: 19,5
ATV: 11,4
SHOW: 7,6
TNT: 6,3
FOX: 5,4
STAR: 4,6
STV: 2,2
KANAL 7: 1,5
FLASH: 0,8

'TÜM GÜN TOTAL' SIRALAMASI

KANAL D: 17,9
ATV: 9,8
SHOW: 7,9
TNT: 7,6
FOX: 7,4
STAR: 4,6
KANAL 7: 3,7
STV: 3,6
FLASH: 1,5

KVP tüm günde TNT'yi dördüncülüğe kadar çıkarmış.

Bence burda bir gariplik yok, internet kullanıcılarının çoğunlukla ergenler ve gençler olduğunu biliyorsun. Ama esas nokta şu internette facebook-twitter açma, yazışma işlerini nerdeyse sadece ergenler yapıyor. O nedenle sonuçlar normal gözüküyor. Örnek verecek olursak, bugün kimse Muhteşem Yüzyıl'ın bu reytingi alamayacağını söyleyemez, çünkü siz izlemeseniz de ebeveynleriniz izliyor ve tv'den izliyor.
Simdi sen konuyu nasil muhtesem yuzyila cevirdin bilmiyorum ama demek istedigim buradakiler hep 13-15 yasindami yani, hicmi 20-25 yasin ustunde adam yok yada soyle soylim kurtlar vadisi izliyor ama arka sokaklarimi izlemiyor bu ergenler, yada yer gok aski izliyorda fatmagulumu izlemiyorlar. Demekki bu reyting aletlerini yerlestirenlerde bir problem var, dogru dagilim yapamiyorlar. Ornek buradaki ankete gore kurtlar vadisi fatmagulden nerdeyse 10 kat fazla izlenmis ama fatmagul kurtlara fark atmis. Bukadar ucurum olmamali...

@Endganeme Muhteşem Yüzyılda Facebookta hayranı çok olan bir dizi senin dediklerinle alakası yok bence

Simdi sen konuyu nasil muhtesem yuzyila cevirdin bilmiyorum ama demek istedigim buradakiler hep 13-15 yasindami yani, hicmi 20-25 yasin ustunde adam yok yada soyle soylim kurtlar vadisi izliyor ama arka sokaklarimi izlemiyor bu ergenler, yada yer gok aski izliyorda fatmagulumu izlemiyorlar. Demekki bu reyting aletlerini yerlestirenlerde bir problem var, dogru dagilim yapamiyorlar. Ornek buradaki ankete gore kurtlar vadisi fatmagulden nerdeyse 10 kat fazla izlenmis ama fatmagul kurtlara fark atmis. Bukadar ucurum olmamali...

Arkadasa aynen katiliyorum evet fgsn belki daha fazla izleniyor olabilir ama Arada bu Kadar fark olmamali.