15 Aralık 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 3 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 35.7%
  • Akasya Durağı (Star)

Oy: 2 14.3%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 7.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye - Unutulmayanlar (Show)

Oy: 2 14.3%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Simdi sen konuyu nasil muhtesem yuzyila cevirdin bilmiyorum ama demek istedigim buradakiler hep 13-15 yasindami yani, hicmi 20-25 yasin ustunde adam yok yada soyle soylim kurtlar vadisi izliyor ama arka sokaklarimi izlemiyor bu ergenler, yada yer gok aski izliyorda fatmagulumu izlemiyorlar. Demekki bu reyting aletlerini yerlestirenlerde bir problem var, dogru dagilim yapamiyorlar. Ornek buradaki ankete gore kurtlar vadisi fatmagulden nerdeyse 10 kat fazla izlenmis ama fatmagul kurtlara fark atmis. Bukadar ucurum olmamali...

Evet tam da dediğin gibi, gençlerin izlediği belli diziler var ve siz Türkiye'de de o dizilerin en çok izlendiğini düşünüyorsunuz. Ama bu ülkede internet kullanan o kadar az ev hanımı var ki, sence ev hanımları Türkiye'nin kaçta kaçıdır ?

Yani internet sonuçlarının geçerliliği yok, çünkü herkes internet kullanmıyor, kullananların da belli bir kısmı internetten dizi izliyor ve onlarında daha az kısmı konu ile ilgili twitter'da yazışıyor, yani internet olsa olsa gençlerin ne izlediğini gösterebilir,o da tam bilimsel olmaz, çünkü her genç de internette dizi izlemiyor veya yorum yapmıyor. Ya ne kadar ısrar etseniz de bir yere varamayız internet oranlarıyla, bu açıkça ortada.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi bir şey öğrendim, KVP dün karasal yayında 20 dakika sessiz yayınlanmış, reytinglerin düşmesinin nedeni bu olabilir.

Konu ile ilgili link : https://fav10.net/f220/kurtlar-vadisini-kutsal-emanetler-carpti-103295/

Son düzenleme:
Evet tam da dediğin gibi, gençlerin izlediği belli diziler var ve siz Türkiye'de de o dizilerin en çok izlendiğini düşünüyorsunuz. Ama bu ülkede internet kullanan o kadar az ev hanımı var ki, sence ev hanımları Türkiye'nin kaçta kaçıdır ?

Yani internet sonuçlarının geçerliliği yok, çünkü herkes internet kullanmıyor, kullananların da belli bir kısmı internetten dizi izliyor ve onlarında daha az kısmı konu ile ilgili twitter'da yazışıyor, yani internet olsa olsa gençlerin ne izlediğini gösterebilir,o da tam bilimsel olmaz, çünkü her genç de internette dizi izlemiyor veya yorum yapmıyor. Ya ne kadar ısrar etseniz de bir yere varamayız internet oranlarıyla, bu açıkça ortada.

Biliyorum bende internetin bir gecerliligi olmadigini, buradaki problem aradaki ucurum. Bir ornek daha verim sana; feriha internette tiklanma rekoru kiriyor, ayrica buradaki ankette dahil olmak uzere uzak ara birinci cikiyor, ama her hafat HDE'dan fark yiyor. Iste problem bu, demekki reyting cihazlari dogru yerlestirilmiyor yada internette gercekten bir oyun donuyor. Ben iyiyi kotuyu tartismiyorum suan, sadece durumun garipligini konusuyorum. Yani gencler ve ergenlerin reytinglere etkisi onleniyor demekki.

Biliyorum bende internetin bir gecerliligi olmadigini, buradaki problem aradaki ucurum. Bir ornek daha verim sana; feriha internette tiklanma rekoru kiriyor, ayrica buradaki ankette dahil olmak uzere uzak ara birinci cikiyor, ama her hafat HDE'dan fark yiyor. Iste problem bu, demekki reyting cihazlari dogru yerlestirilmiyor yada internette gercekten bir oyun donuyor. Ben iyiyi kotuyu tartismiyorum suan, sadece durumun garipligini konusuyorum. Yani gencler ve ergenlerin reytinglere etkisi onleniyor demekki.

Gençlerin katkısının önlendiğini sanmıyorum ki bu nedenle de Feriha zirveye çok yakın. Tabi şunu da düşünmen gerekiyor, evde kumanda gençte mi, ailede mi ? Bence ikincisi daha sık yaşanıyor. Eğer her birimizin elinde bir kumanda ve bir tv olsaydı sonuçlar belki daha farklı çıkabilirdi, haklısın bu konuda. Ama reyting ölçümleri kişi bazlı değil hane bazlı yani evde hakim bireyin ne izlediğini görüyoruz biz reytinglerde.

Gençlerin katkısının önlendiğini sanmıyorum ki bu nedenle de Feriha zirveye çok yakın. Tabi şunu da düşünmen gerekiyor, evde kumanda gençte mi, ailede mi ? Bence ikincisi daha sık yaşanıyor. Eğer her birimizin elinde bir kumanda ve bir tv olsaydı sonuçlar belki daha farklı çıkabilirdi, haklısın bu konuda. Ama reyting ölçümleri kişi bazlı değil hane bazlı yani evde hakim bireyin ne izlediğini görüyoruz biz reytinglerde.

Kurtlar vadisi zirvedeykende bu aileler vardi yada avrupa yakasi gibi genclige hitap eden bir dizi. Benim anlatmak istedigim oranlarin gercegi yansitmadigi, zaten bu nedenle ortalik bukadar karisti, neticesinde ben AGB'nin gercekligine inanmiyorum, tabi benim fikrim, hatalida olabilirim ama onumuzdeki gunlerde gorecegiz gercekleri.

SBT'nin reyting verilerine göre, 15 Aralık Perşembe akşamı, izleyicinin öncelikli tercihi Kanal D'de ekrana gelen Fatmagül'ün Suçu Ne adlı diziden yana oldu. Kurtar Vadisi Pusu, TNT'ye geçtiğinden bu yana gösterdiği performansı sürdürdü ve yine ikinci sırada yer buldu.
15 Aralık Perşembe akşamı en çok izlenen ilk 10 yapım şöyle:
[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="width: 38"]

[/TD]
[TD="width: 160"]Program Adı
[/TD]
[TD="width: 114"]
Kanal
[/TD]
[TD="width: 70"]
Saat
[/TD]
[TD="width: 61"]
RT
[/TD]
[TD="width: 47"]
SH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]1
[/TD]
[TD="width: 160"]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
20:59:46​
[/TD]
13,31​
[/TD]
30,65​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]2
[/TD]
[TD="width: 160"]KURTLAR VADİSİ PUSU
[/TD]
TNT​
[/TD]
21:00:14​
[/TD]
10,86​
[/TD]
25,2​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]3
[/TD]
[TD="width: 160"]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - OZET
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
19:58:07​
[/TD]
7,17​
[/TD]
17,02​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]4
[/TD]
[TD="width: 160"]ARKA SOKAKLAR (TKR)
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
17:06:50​
[/TD]
6,45​
[/TD]
19,81​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]5
[/TD]
[TD="width: 160"]KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
18:59:58​
[/TD]
5,92​
[/TD]
15,37​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]6
[/TD]
[TD="width: 160"]KURTLAR VADİSİ PUSU - OZET
[/TD]
TNT​
[/TD]
19:58:40​
[/TD]
5,5​
[/TD]
13,05​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]7
[/TD]
[TD="width: 160"]DENİZ YILDIZI
[/TD]
FOX​
[/TD]
19:27:03​
[/TD]
5,27​
[/TD]
13,15​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]8
[/TD]
[TD="width: 160"]ALEMİN KIRALI
[/TD]
ATV​
[/TD]
19:59:53​
[/TD]
5,21​
[/TD]
12​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]9
[/TD]
[TD="width: 160"]KİM MİLYONER OLMAK İSTER?
[/TD]
ATV​
[/TD]
22:47:53​
[/TD]
5,16​
[/TD]
14,55​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]10
[/TD]
[TD="width: 160"]KOCA KAFALAR BABA HABER BÜLTENİ
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
18:53:58​
[/TD]
5,13​
[/TD]
13,95​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

<!-- AddThis Button BEGIN -->

bu ne lan.bunlar işin iyice cılkını çıkardılar he ab de resmen dökülmüş.pana film inşallah bu sonuçlardan sonra bişeyler yapar.dalga geçiyo bunlar.hafta boyunca o kadar reklamı yapıldı kutsal emanetler vs.. buna rağmen hiç mi merak edip izlemedi bu ab grubu.bence vadi çıksın reyting sisteminden bu sonuçlar vadiyi karalamaya çalışmaktır.geçen bölüm muhteşemdi bu bölümde kutsal emanetler vs. birsürü haber tartışma yapıldı geçen bölüme göre düşmüş bunun hiçbir açıklaması yok.yazıklar olsun.

alemin kralı a/b de yükselmiş 4 reytingi geçmiş ilk 10 girmiş gerçekten oyuncularına tebrikler çok güzel bi dizi.

daha önce yazdigim gibi ben bundan Sonra sadece SBT yi yorumlayacagim.

FGSN nin düsüsü devam ediyor vadi ise bu haftada yükselmeyi basarmis bence böyle devam ederse vadi 3-4 bölüme zirveyi alir.

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]CARKIFELEK[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]0:37:32[/TD]
[TD]2,47%[/TD]
[TD]6,81%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çarkı feleğe bakın uçmuş :) ee haketiyo adam

Kurtlar Vadisi Pusu çok düsmüs bu hafta.. Fatmagül'de öyle..

Kurtlar Vadisi Pusu'nun düşüşü söylendiği gibi karasalda ses kesilmesiyle ilgilidir önemli oranda. Bu haftaki KVP'nin reytingleri çok düşük demek ki AGB güvenilir değil arkadaşlar bunu göz önünde bulundurmalılar :)

[TABLE="class: cms_table, align: left"]
[TR]
[TD="width: 38"]8[/TD]
[TD="width: 160"]ALEMİN KIRALI[/TD]
ATV​
[/TD]
19:59:53​
[/TD]
5,21​
[/TD]
12​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ilginç sonuç :)

@Takas Ab'de düşmesinin sebebi 20 dakika ses yok görüntü vardı normal olarak reytingler düştü

kvp asla zirveyi yer almaz

kvp her zaman 1. sbt de çok az fark var.orda zirveyi alabilir.agb ye zaten inanmıyoruz.kurtlar vadinin 5.98 reyting alması imkansız.ne olursa olsun.sadece müzikler çalıp polatı gösterseler bile bu reytingi alamaz ab de.