Bence deDüşünsene çatal bıçakla yiyormuş djsjsjsjjsj Bu Tols elit melit birisidir kesin.. Bizi kekliyor...
Klasik müzik açmıştır alttan bir de...
Bence deDüşünsene çatal bıçakla yiyormuş djsjsjsjjsj Bu Tols elit melit birisidir kesin.. Bizi kekliyor...
Ben de olan oldu zatenBen Dosi nin kutusunu alalim diyorum
Nerde renk verdim. Kura öncesi tahmin dedim kura öncesi.Aç @Dosi
Ama suçlu sensin çok renk veriyorsun ben de hangisi fake hangisi gerçek diye düşünmekten konsantre olamıyorum poker face sunun şu yarışı...
Ahahahahaha..Bence de
Klasik müzik açmıştır alttan bir de...
Şu anda ben seni suçluyorum yalnız poker face sunulmalı bu yarış yine 3-4 kere renk verdin ve hiçbiri fake değilmiş ben de fake atıyorsun sanıyorum...Nerde renk verdim. Kura öncesi tahmin dedim kura öncesi.
Bak sen gibi suçlarken kırıcı olmuyorum 😉
Ahahahahaha..Önceden böyle gizemli mizemli takılırdı şimdi çenesi düştü gerçek yüzü ortaya çıktı..
![]()
He he aynen öyle. Öyle bir durumda fake mi atılır. Burda herkes para alacak sonuçta ve sen zaten en başta herkesi örgütledin 7 sona kalsın diyeBen de olan oldu zaten
Hangisi gerçek hangisi fake anlayamıyorum ben deGerekli beni dinlemeyin dedi bence de diye cevap verdi @Dosi. Bence bu kadar kritik bir yerde bu kadar sunucu olarak renk vermemeli fake attı sanıyoruz..
Sen dik başlılığının kaymağını yedin. Ben nezaman Fake attım daha önce bu turlarda?Şu anda ben seni suçluyorum yalnız poker face sunulmalı bu yarış yine 3-4 kere renk verdin ve hiçbiri fake değilmiş ben de fake atıyorsun sanıyorum...
------
Hocam Tolsto günde 10 kez bu müzüğü dinliyormuş kesin duyum.
Yahu ben orada fake atmadığını anlasam 3'ü açardım işte aşırı müdahil olmuş oluyorsun böyle de kafamız karışıyoooooooooooooorHe he aynen öyle. Öyle bir durumda fake mi atılır. Bursa herkes para alacak sonuçta ve sen zaten en başta herkesi örgütledin 7 sona kalsın diye
Acımış herhalde bize ben yokum diyorumTelif 24 bin.
Bunu dinleyenin kendine saygısı yoktur.. Uykum geldi hemen..Şu anda ben seni suçluyorum yalnız poker face sunulmalı bu yarış yine 3-4 kere renk verdin ve hiçbiri fake değilmiş ben de fake atıyorsun sanıyorum...
------
Hocam Tolsto günde 10 kez bu müzüğü dinliyormuş kesin duyum.
Ben size sadece beni sona bırakmayın dedim. Sen zaten her şartta beni sona bırakacaktınYahu ben orada fake atmadığını anlasam 3'ü açardım işte aşırı müdahil olmuş oluyorsun böyle de kafamız karışıyoooooooooooooor
Neyse herkesin sunuş tarzı farklı ama bence bu şekilde sunmak hatalı... Neyse son teklifi ver mosi hanım...
Geldi bakalım TolstoBunu dinleyenin kendine saygısı yoktur.. Uykum geldi hemen..
Orası öyle sjklgjkskkBen size sadece beni sona bırakmayın dedim. Sen zaten her şartta beni sona bırakacaktın