Yahu arkadaşım ben ilk sayfada neler açıldı diye bakarken yazdım sanki 10 dakika sonra yazmışım gibi ne bu tavır?Sana Alıntılı cevabımdı. Bakmak zorunda değilim demen abes
Yahu arkadaşım ben ilk sayfada neler açıldı diye bakarken yazdım sanki 10 dakika sonra yazmışım gibi ne bu tavır?Sana Alıntılı cevabımdı. Bakmak zorunda değilim demen abes
Farkeden birşey yok . Onu dedim zaten önce. Mesajlara daha iyi bak. Bu da sana alıntıİlk olarak Emre mi diyorsun sen de?
Düzgünce soruyorum evet diyebilirsin.. Mesajlarına bakıyorum ordan da bir şey bulursun diye kesin emin olayım dedim.Farkeden birşey yok . Onu dedim zaten önce. Mesajlara daha iyi bak. Bu da sana alıntı
Bekleyin be açmayın.Yine sırayla gitmeye başladınız
İlk kutularda da tek @serhatt açılmadı gözününüzden mi kaçtı
Teklif bekliyoruz. Sonra seni açacağızBekleyin be açmayın.
Daha açmadıkz aten ne hissediyorsunBekleyin be açmayın.
Daha yeni geldim.
Farkeden birşey yok . Onu dedim zaten önce. Mesajlara daha iyi bak. Bu da sana alıntı
------
Eylem'e şarkı söylemeyi unuttuk
Ne bu surat, işler yolunda değil galiba?
Daha açmadıkz aten ne hissediyorsun
Bu arada Hamdi Bey'in teklifi 15.000 TL var mısınız yok musunuz @Dosi @Tolstoyevski
Önce serhat.@Dosi Sıradaki kutu ne olsun 15'i çok beklettik, artık azdan az çoktan çok gider.. . @Maskeli Fedai
Yokum
Serhatt demiyor musun yani sen partnerin sk dedi onun için.@Dosi Sıradaki kutu ne olsun 15'i çok beklettik, artık azdan az çoktan çok gider.. . @Maskeli Fedai
Yokum
Heh iyi.Teklif bekliyoruz. Sonra seni açacağız
Durun be tabloya bir bakayım.Daha açmadıkz aten ne hissediyorsun
Bu arada Hamdi Bey'in teklifi 15.000 TL var mısınız yok musunuz @Dosi @Tolstoyevski
Görünmezlik pelerinim var galibaBeni dinleyen yok galiba deminden beri açın diyorum beni @Tolstoyevski @Dosi