"Arka Sıradakiler" Bitmemiş! Dizi Hangi Kanala Geçiyor?

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Arka Sıradakiler'in yönetmeni Hamdi Alkan, dizinin hangi kanalda ne zaman yayınlanacağına dair açıklama yaptı.
Hamdi Alkan, Arka Sıradakiler dizisinin, bu sezon yeniden yayınlanacağını ve 15 Aralık günü hankgi kanalda ve ne zaman yaynlanacağını açıklayacağını söyledi.

Gelişmeler FavoriForumum.NET'de olacak.. Bizi takip etmeye devam ediniz!

arka-siradakiler-umut.jpg

harbi sıktı son reytinglerinden sonra hala nasıl yeniden başlatmayı düşünüyolar çok ilginç

herşeyin bir tadı vardı devam edecek ve iyice kabak tadı vermeye başlayacak:(

Hamdi Alkan daha birsey söylemedi.. Ilerleyen saatlerde söyleyebilirim.

Dizinin arkasinda giden ve oyuncularini ve tüm ekibini issiz birakmayan Hamdi Alkan abimize helal olsun..

Hamdi Alkan daha birsey söylemedi.. Ilerleyen saatlerde söyleyebilirim.

Dizinin arkasinda giden ve oyuncularini ve tüm ekibini issiz birakmayan Hamdi Alkan abimize helal olsun..

Ekibi işsiz bırakmaması güzel tabii de o ekip işsiz kalacak diye dizi sonsuza kadar devam edecek değil ya. Farklı projelere başlasa çok daha iyi olurdu. Arka Sıradakiler'den bu saatten sonra hayır geleceğini sanmıyorum...

Ekibi işsiz bırakmaması güzel tabii de o ekip işsiz kalacak diye dizi sonsuza kadar devam edecek değil ya. Farklı projelere başlasa çok daha iyi olurdu. Arka Sıradakiler'den bu saatten sonra hayır geleceğini sanmıyorum...

Evet, siz de haklisiniz.. Dizi ekibinden birkaç kisi "Kod Adi Ask Defteri" dizisinde ekip olabilirdi :)

Fakat Arka Siradakiler Umut'un bittiginde dizinin hayranlari Hamdi Alkan'a çok çok tweetler attilar ve dizinin hayranlari sayesinde Hamdi Alkan'da dizinin arkasindan gitti diyebiliriz..

Bence de tutunamaz yeni kanalında. En fazla 10 bölüm gider :)

Bu arada yeni kanalı da büyük ihtimalle TNT olur bence :)

dizi tamamen eski kadrosuyla çekilecekmiş. Sadece yeni projelere başlayanlar olmayacak. Onlarda saffet,kemal hoca ve zehra. Birisi hayat devam ediyorda oynuyor birisi sır kanunu,diğeride yeni diziye başlıyacak :D

Edit: İnşallah keremde olur :D

dizi tamamen eski kadrosuyla çekilecekmiş. Sadece yeni projelere başlayanlar olmayacak. Onlarda saffet,kemal hoca ve zehra. Birisi hayat devam ediyorda oynuyor birisi sır kanunu,diğeride yeni diziye başlıyacak :D

Edit: İnşallah keremde olur :D

Tövbe kerem gelmesin :D piskopatdı :D kerem ölmüştü :D

Ben TNT kanalına filmin finalini izledikten sonra diziyi siz alın devam etmesini istiyoruz falan filan diye bildirim göndermiştim arkadaşlarada söylemiştim vaooww inşallah tnt almştır attığımız ticketlar işe yaradıysa ne mutlu bize :D :D